Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Piaţa automobilelor noi trebuie stimulată pentru protejarea locurilor de muncă

Publicat

in

Prezent astăzi la Mioveni, la producătorul auto Dacia Renault, premierul Dacian Cioloş a precizat că măsurile guvernamentale cu privire la piaţa autoturismelor noi sunt eşenţiale atât în ceea ce privește protecţia mediului, care are tot mai mult de suferit din cauza gazelor cu efect de seră, cât şi din motive economico- sociale căci numai prin cumpărarea unor autoturisme produse în ţară pot fi protejate locurile de muncă şi poate fi impulsionată economia.

Ca urmare a acestor argumente, premierul Cioloş a precizat că programul Rabla trebuie să continue şi pe viitor doar că abordarea lui trebuie să fie una ceva mai predictibilă decât este în prezent astfel încât producătorii auto să ştie pentru o perioadă de cel puţin doi –trei ani, ce sume sunt alocate de la buget pentru susţinerea cumpărării de autoturisme noi.

Situaţia autovehiculelor vechi şi poluante este cu adevărat gravă în acest moment căci România a ajuns principala destinaţie a maşinilor second hand, poluante şi care nu aduc niciun beneficiu economic şi social populaţiei. Şi pentru a înţelege dimensiunea fenomenului trebuie să vă spunem că trei din patru maşini vândute în România sunt  autoturisme la mâna a doua cel puţin, parcul auto al ţării  fiind unul format din maşini cu o vechime medie de 13 ani.  La nivelul Piteştiului, numărul automobilelor din oraş este de 180 de mii, cele mai multe fiind second hand .

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Magazinele din Tigveni, călcate de polițiștii de la Antifraudă

Publicat

in

De

În ziua de 14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Secției de Poliție Rurală Tigveni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au acționat pe raza localității Tigveni, pentru creşterea gradului de siguranţă, prevenirea şi combaterea comerțului ilicit, prevenirea faptelor antisociale și a abaterilor la regimul rutier.

În cadrul acțiunii, au fost controlate 5 societăți comerciale, ce au ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul, fiind aplicate un număr de 8 sancțiuni contravenționale, conform Legii 12/1990, în valoare de 5.000 lei și 2 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G.28/1999, în valoare de 40.000 lei. 

De asemnea, au fost ridicate, în vederea confiscării, suma de 3935 lei și produse nealimentare, în valoare de 200 lei.

Totodată, au fost legitimate 24 de persoane și a fost aplicată o sancțiune contravențională, conform O.U.G.195/2002, în valoare de 290 lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – Vedeta PRO TV, Elena Lasconi, candidatul USR la Primăria Câmpulung FOTO

Publicat

in

De

Cunoscuta vedetă de la Pro TV va candida la următoarele alegeri. Mai exact, aceasta dorește să devină primar la Câmpulung Muscel. Daca anunțul initial a fost făcut chiar de Elena Lasconi, care este intrigată de faptul că în orașul în care dorește să candideze nu se ivestește și nu se modernizează nimic, zilele trecute a venit si confirmarea ca vedeta TV a ales si partidul in cu care va merge alaturi la primăria Câmpulung.  Astfel, in emisiunea CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV, deputatul USR Ionuț Moșteanu a dezvaluit faptul că Elena Lasconi va reprezenta USR la alegerile pentru Primăria Campulung. ” Elena Lasconi va fi candidatul cu care USR va castiga alegerile din Campulung. Elena va pune capat dominatiei PSD in orasul in care nu s-a făcut nimic in ultimii ani, va revitaliza Câmpulungul !”, a spus Ionuț Moșteanu. De aproape 14 ani prezentatoarea de la Pro Tv are o casă în această localitate și ca urmare s-a atașat enorm de toată regiunea. Zilele trecute, ca raspuns la faptul ca Primăria Câmpulung nu a fost in stare sa  monteze un brad in centru orasului, aceasta a invitat muscelenii la impodobirea unui imens brad aflat chiar in curtea casei vedetei.

LIVE – CHESTIUNI ARZATOARE

LIVE emisiunea CHESTIUNI ARZATOARE – PENSIILE SPECIALE ELIMINATE CU JUMA DE GURA DE ORBAN – CINE A BĂGAT ZÂZANIE ÎN USR ! SE SCINDEAZĂ PARTIDUL LUI BARNA ?Intră şi tu in direct la tel: 0348 410 318, pe mesageria FB sau WhatsApp 0744 980 915

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 13 decembrie 2019

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend