spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Peste 5 milioane de oameni, inclusiv români, vor primi o alocaţie de 780 de euro. Ce condiţii trebuie să îndeplinească

Facebook Twitter Google+
Peste 5 milioane de oameni, inclusiv români, vor primi o alocaţie de 780 de euro. Ce condiţii trebuie să îndeplinească

Guvernul de la Roma va acorda o alocaţie cetăţenească de până la 780 de euro persoanelor care trăiesc în Italia sub pragul sărăciei, inclusiv imigranţilor care au un permis valid de şedere şi locuiesc în această ţară de cel puţin zece ani.

Măsura, care are scopul de a combate sărăcia, urmează să intre în vigoare de la 1 aprilie 2019. Valoarea alocaţiei poate ajunge până la un maxim de 780 de euro pe lună de persoană şi se acordă doar pentru o perioadă de 18 luni, timp în care beneficiarii sunt obligaţi să încerce să se angajeze.

Pentru a fi eligibili, solicitanţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, printre care: să fie cetăţean italian sau să locuiască legal în Italia de cel puţin zece ani, să aibă un venit de sub 9.300 de euro şi să nu deţină active imobiliare cu o valoare de mai mare de 30.000 de euro.

Autorităţile au anunţat că vor efectuate verificări dure pentru a preîntâmpina fraudarea sistemului, cei prinşi că au încercat să obţină ilegal aceste beneficii riscând între 2 şi 6 ani de închisoare

Facebook Twitter Google+

Redactor titular editie print si online. Contact: andreea.andrei@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....