spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Pescari argeşeni încătuşaţi după ce au fost prinşi la pescuit cu japca

Facebook Twitter Google+
Pescari argeşeni încătuşaţi după ce au fost prinşi la pescuit cu japca

În cursul nopții trecute, o patrulă de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Izvoru a observat cu ajutorul unei camere cu termoviziune un autoturism și două persoane care se aflau pe malul unui lac, și având suspiciunea că aceștia pescuiesc ilegal s-au îndreptat către aceștia în vederea stabilirii identității și a activităților desfășurate. Bărbații, la vederea echipajului de jandarmerie, au încercat să fugă, dar au fost opriți imediat și încătușați.

În urma verificărilor efectuate s-au descoperit în interiorul autoturismului mai multe echipamente folosite la pescuit și cantitatea de 54 kg pește provenit din activitatea ilegală.

Pe numele bărbaților s-au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”pescuitul cu japca, cu ostia, suliţa, ţepoaica şi cu orice alte unelte înţepătoare sau agăţătoare, prin greblare sau harponare”, faptă prevăzută de art. 64, lit. j. din O.U.G. nr. 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....