spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

PERFORMANȚĂ URIAȘĂ ! Argeșeanul Răzvan Sabie premiat la Salonul de Inventică din Geneva

Facebook Twitter Google+
PERFORMANȚĂ URIAȘĂ ! Argeșeanul Răzvan Sabie premiat la Salonul de Inventică din Geneva

– Răzvan Sabie a absolvit Colegiul Vlaicu Vodă și este verișorul omului de afaceri Vasile Sabie

Performanță de excepție pentru un argesean la recent încheiatul Salonul Internațional de Invenții de la Geneva. Răzvan Sabie a reușit să câștige un premiu important la Geneva, mai exact marele premiu al presei. Argeșeanul nostru, absolvent al Colegiului Vlaicu Vodă din Curtea de Argeș, a realizat un OZN care ar putea revoluționa transportul aerian de călători, invenția sa primind binemeritata recunoaștere internațională vineri, în cadrul festivității de premiere a Salonului de Inventică de la Geneva.

Răzvan Sabie are 49 ani, s-a născut și crescut în Curtea de Argeș. În 1987 a absolvit Colegiul Vlaicu Vodă după care și-a continuat studiile la Institutul Politehnic București. Este fiul fostului director al ICSM Curtea de Argeș și varul primar al omului de afaceri și fost consilier local, Vasile Sabie.

„Aeronava noastră e destinată pentru viteze mari și foarte mari, în viitor. Aeronava are proprietăți foarte bune pentru a merge în supersonic și poate face niște mișcări pe care alte avioane sau aparate de zbor nu le poate face”, a declarat Răzvan Sabie despre OZN-ul românesc premiat la cel mai important salon internațional de inventică.

Organizat sub înaltul patronaj conferit de către Guvernul Federal Elvețian, Cantonul și Orașul Geneva, precum și de Organizația Mondială pentru Proprietate Intelectuală – OMPI, Salonul Internațional de Invenții a ajuns la a 46-a ediție și s-a desfășurat în perioada 11-15 aprilie la Complexul Expozițional Palexpo, Geneva – Elveția.

Anul acesta, în standul național românesc, realizat sub egida Ministerului Cercetării și Inovării, au  fost prezentate 36 de invenții, printre care și cea a lui Răzvan Sabie, aleasa câștigătoare.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....