spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Perchezitii in Arges – Tranzacții cu bani falsi

Facebook Twitter Google+
Perchezitii in Arges – Tranzacții cu bani falsi

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au destructurat un grup infracțional organizat specializat în fals de monedă.
La data de 20 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județele Ilfov, Dâmbovița și Giurgiu și în municipiul București, pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate specializată în săvârșirea de fals de monedă.
Din cercetări a reieșit că, în perioada noiembrie 2017 – februarie 2018, membrii grupului ar fi achiziționat diverse bunuri de pe site-uri de anunțuri online, pe care ulterior le-ar fi achitat cu bancnote contrafăcute.
Prin activitatea infracțională, membrii grupării ar fi prejudiciat peste 15 persoane, cu sume totale de peste 10.000 de euro.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate 15 telefoane mobile, cartele SIM și 300 de euro susceptibili a fi contrafăcuți.
La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....