Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Pentru că a rezolvat toate problemele, primarul Panţurescu şi-a luat un binemeritat concediu !

Publicat

in

Veselie mare, azi dimineata, în primăria Curtea de Arges ! Motivul ? Pentru ca transformat Curtea de Argeş intr-un oras perfect si nu mai e absolut nimic de facut, primarul Panturescu a plecat intr-un concediu de 2 saptamani. De ce e bucurie  in primărie? Pentru ca, potrivit legislatiei, atributiile lui Pic vor fi preluate de Jubleanu care va fi primar pentru 2 saptamani. ” Aud ca si la PSD se doreste schimbarea lui Panturescu cu Jubleanu, ca Panturescu a dus partidul si orasul de rapă. Normal ca lumea e bucuroasa in primarie. Jubleanu e cu mult mai bun decat Panturescu. E calm, are spirit de initiativa, stie sa vorbeasca si are idei, domnule…. Se vede ca pastoreste o firma de atatia ani, ca e manager. De-aia e lumea bucuroasa, ca acum ai în primarie un sef adevarat !”, ne-a declarat un functionar din primărie. Declaratia funcţionarului confirma zvonurile potrivit carora PSD nu il va mai lasa pe Panturescu sa mai candideze la primărie şi îl va înlocui cu Gabriel Jubleanu.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nelu Tătaru, despre vaccinul pentru coronavirus: Vor fi testate pe persoanele tinere

Publicat

in

De

Nelu Tătaru a anunțat, joi seara, că România va beneficia, în scurt timp, de mai multe vaccinuri împotriva COVID-19. Tătaru a precizat că ele vor fi în teste, iar populația ar putea fi vaccinată în masă abia în toamnă.

”Vom avea mai multe vaccinuri care vor fi testate. Ele vor fi la Institutul Matei Balș. Vor fi testate pe persoanele tinere. Dar, să nu ne așteptăm mai devreme de 6 luni la un vaccin.”, a spus Tătaru, la Realitatea PLUS.

Vezi și:În plină epidemie de coronavirus, Hellvig ar fi fost ‘convocat de urgență’ în SUA! Șeful SRI și-a trimis, însă, înlocuitorul

Comentariu: Medicii între eroi și ‘dezertori’

Proiect bombă! Interdicții majore pentru următorii doi ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dr. Voicu Victor: Coronavirusul este ca o armă biologică!

Publicat

in

De

 Academicianul profesor doctor Victor Voicu declară că noul cronavirus seamănă cu o armă biologică.

„O armă biologică trebuie să îndeplinească vreo 12 criterii. Vă spun doar câteva: să fie suficient de agresivă ca să producă efecte cu pierderi umane, să fie obținută ușor, să fie rezistentă în mediu, să nu aibă antidot/vaccin, să fie ușor de disimulat.

Constatăm că aproape toate corespund cu noul coronavirus.

Poate să fie și întâmplare, admitem orice. În știința e posibil orice”, a declarat Victor Voicu, general (r), medic farmacolog, doctor în medicină, joi seară, la Antena 3.

Vezi și

În plină epidemie de coronavirus, Hellvig ar fi fost ‘convocat de urgență’ în SUA! Șeful SRI și-a trimis, însă, înlocuitorul

Comentariu: Medicii între eroi și ‘dezertori’

Proiect bombă! Interdicții majore pentru următorii doi ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend