Publicat: lun, Iun 18th, 2012

Pensionarii NU mai primesc bilete de odihnă pentru 2012

Distribuie stirea pe
Tags

Casa Naţională de Pensii Publice nu mai contractează bilete de odihnă pentru acest an, dar programul pe 2012 de tratament balnear pentru pensionari se derulează în continuare, cea de-a cincea fiind în curs de desfăşurare, se arată într-un comunicat al Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale remis joia trecută.

Potrivit prevederilor OUG nr. 26 din 12 iunie 2012 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor publice, CNPP “nu mai contractează bilete de odihnă pentru anul 2012″, de la intrarea în vigoare a ordonanţei.

Drepturile pensionarilor nu sunt afectate de prevederile OUG 26/2012, biletele de tratament pentru anul 2012 fiind în număr de aproximativ 200.000, din care maximum 15% sunt destinate persoanelor care au dreptul la bilete gratuite, în calitate de beneficiare ale unor legi speciale şi legi cu caracter reparatoriu.

CNPP organizează şi administrează sistemul de trimitere la tratament balnear a persoanelor îndreptăţite, având la dispoziţie fondurile necesare alocate prin Legea bugetului asigurărilor sociale de stat. Pentru anul 2012, suma alocată este de aproximativ 293 milioane lei.

Până la 15 decembrie 2012 sunt planificate 15 serii de tratament balnear. Pe pagina de Internet a Casei Naţionale de Pensii Publice este afişată lista staţiunilor şi tarifele pentru biletele de tratament pe anul 2012.

MMFPS precizează că nu există ‘bilete de odihnă pentru tratament’ ci doar ‘bilete de odihnă’ şi ‘bilete pentru tratament’.

Restaurant Domnesc, simte traditia !

Comentarii FB

comentarii

Autorul articolului

-

Lasa un comentariu

XHTML: Poti utiliza aceste tag-uri html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trustul de constructii civile si industriale Trustul de constructii civile si industriale Trustul de constructii civile si industriale

mesaje-de-paste VIP-urile argeşene vă urează sărbători fericite!

Cu ocazia sărbătorilor de Paşte reprezentanţii administraţiei locale şi judeţene, oamenii politici şi cei de afaceri,...

defilare armata ziua eroilor 23 aprilie – Programe speciale dedicate Zilei Forţelor Terestre

Miercuri, 23 aprilie, militarii sărbătoresc Ziua Forţelor Terestre, ocazie cu care vor organiza o serie de...

calinic ÎPS Calinic face, din nou, cea mai bună promovare pentru Curtea de Argeş

Ceea ce autorităţile locale nu reuşesc un an de zile, ÎPS Calinic face în numai o...
Click si vezi cele mai bune preturi
ziare