Publicat: lun, Iun 18th, 2012

Pensionarii NU mai primesc bilete de odihnă pentru 2012

Distribuie stirea pe
Tags

Casa Naţională de Pensii Publice nu mai contractează bilete de odihnă pentru acest an, dar programul pe 2012 de tratament balnear pentru pensionari se derulează în continuare, cea de-a cincea fiind în curs de desfăşurare, se arată într-un comunicat al Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale remis joia trecută.

Potrivit prevederilor OUG nr. 26 din 12 iunie 2012 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor publice, CNPP “nu mai contractează bilete de odihnă pentru anul 2012″, de la intrarea în vigoare a ordonanţei.

Drepturile pensionarilor nu sunt afectate de prevederile OUG 26/2012, biletele de tratament pentru anul 2012 fiind în număr de aproximativ 200.000, din care maximum 15% sunt destinate persoanelor care au dreptul la bilete gratuite, în calitate de beneficiare ale unor legi speciale şi legi cu caracter reparatoriu.

CNPP organizează şi administrează sistemul de trimitere la tratament balnear a persoanelor îndreptăţite, având la dispoziţie fondurile necesare alocate prin Legea bugetului asigurărilor sociale de stat. Pentru anul 2012, suma alocată este de aproximativ 293 milioane lei.

Până la 15 decembrie 2012 sunt planificate 15 serii de tratament balnear. Pe pagina de Internet a Casei Naţionale de Pensii Publice este afişată lista staţiunilor şi tarifele pentru biletele de tratament pe anul 2012.

MMFPS precizează că nu există ‘bilete de odihnă pentru tratament’ ci doar ‘bilete de odihnă’ şi ‘bilete pentru tratament’.

2 total views, 2 views today

Restaurant Domnesc, simte traditia !

Comentarii FB

comentarii

Autorul articolului

-

Lasa un comentariu

XHTML: Poti utiliza aceste tag-uri html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Adauga Stirea Ta Trustul de constructii civile si industriale Bijuteria Teilor

bisericaarges Biserici amendate de ISU in Arges ! VEZI MOTIVUL

Astăzi a avut loc şedinţa lunară a Colegiului Prefectural, ocazie la care directorii mai multor instituţii...

inundatii curtea de arges 2012 2 Armata şi ISU pregătite să intervină pentru inundaţiile din Argeş

Având în vedere atenţionarea meteorologică şi avertizarea hidrologică COD GALBEN din data de 23.04.2014, actualizată, ce...

spargere Doi bărbați din Mureș au venit la furat în Pitești

Doi hoți care făceau parte dintr-o reţea ce acţiona în cinci judeţe au fost prinşi întâmplător...
Click si vezi cele mai bune preturi
ziare