spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

PENIBIL – In oraşul regal al anului 2017 locuitorii se milogesc de primar :« Puneţi mǎcar câteva roabe de asfalt »

Facebook Twitter Google+
PENIBIL – In oraşul regal al anului 2017 locuitorii se milogesc de primar :« Puneţi mǎcar câteva roabe de asfalt »

In Curtea de Argeş existǎ zeci de strǎzi cu probleme serioase privind lipsa utilitǎţilor, a stǎrii deplorabile a drumurilor, a accesului şi a multor alte situaţii reclamate în ultima perioadǎ. Ceea ce este însǎ groaznic dacǎ putem spune aşa este cǎ anumiţi locuitori ai oraşului regal şi european, în anul 2017, au ajuns sǎ se milogeascǎ de autoritǎţi pentru câteva roabe de asfalt cu care sǎ se mai astupe câteva dintre sutele de gropi de pe strada pe care locuiesc.

Luncilor, strada cu VIP-uri dar cu tranşeu în loc de carosabil

Vorbim aşadar de strada Luncilor, stradǎ care face legǎtura cu cartierul Noapteş din Curtea de Argeş. In zonǎ locuiesc multe personalitǎţi ale oraşului şi judeţului şi mai toate, la rândul lor s-au bǎtut cu pumnii în piept cǎ vor lua mǎsuri în acest sens. Nimeni nu a fǎcut însǎ nimic spre disperarea celor care zi de zi îşi rup maşinile în gropi şi care au ajuns în penibila situaţie de a se milogi la primǎrie pentru o roabǎ cu asfalt.

„Domnule Primar, Strada Luncilor aratǎ dezastruos. Acum cǎ mai este cald şi vremea mai permite, şi aveţi şi staţia de asfalt în funcţiune, vǎ rugǎm puneţi câteva roabe de asfalt în craterele care nu mai pot fi ocolite. Va mulţumim. Cu stimǎ, locuitorii cartierului Noapteş” . Aşa aratǎ ultima sesizare fǎcutǎ de argeşeni la primǎrie însǎ cererea lor a rǎmas doar la stadiul de câteva rânduri scrise pentru cǎ mǎsuri concrete nu a luat nimeni.

Vine autostrada, cine pregǎteşte intrǎrile în oraş?

Faptul cǎ strada Luncilor aratǎ mai ceva ca dupǎ rǎzboi şi nimeni nu ia mǎsuri va fi o problemǎ şi în momentul în care va începe construcţia autostrǎzii Piteşti- Sibiu, care va trece prin zonǎ. Despre acest subiect a vorbit recent şi Adrian Miuţescu, care, de asemenea locuieşte în zonǎ. „Intr-adevǎr strada Luncilor aratǎ groaznic însǎ mai este o problemǎ. In cele din urmǎ va fi construitǎ autostrada care va trece prin zonǎ şi sunt necesare şi alte lucrǎri. De asemenea ar fi de aşteptat ca autoritǎţile din Curtea de Argeş sǎ caute soluţii pentru traficul rutier la intrǎrile din oraş, unde va fi aflux mare de maşini” a spus Miuţescu.

Una peste alta, plǎtitori de taxe şi impozite şi consideraţi cetǎţeni ai oraşului regal, locuitorii din Noapteş au ajuns la limita rǎbdǎrii, pe bunǎ dreptate. In programul de lucru al Serviciului Public de Gospodǎrire Comunalǎ nu sunt prinse lucrǎri în zonǎ în acest an şi nici nu se ştie dacǎ mǎcar câteva plombe vor fi puse pe asfalt în perioada urmǎtoare.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....