spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Pe banii voştri, Nastea – sluga credincioasă a dat drumul primului patinoar la Curtea de Argeş ! Oamenii şi soferii îl înjură !

Facebook Twitter Google+
Pe banii voştri, Nastea – sluga credincioasă a dat drumul primului patinoar la Curtea de Argeş ! Oamenii şi soferii îl înjură !

Gabriel Nastea, interimarul de la Aquaterm si sluga credincioasa a PSD, a inaugurat inca de joi primul pationar la Curtea de Arges. Acesta este situat pe strada Valea Danului, intr-o curba extrem de periculoasa si este generat de o avarie in zonă. De atunci oamenii tot suna la Aquaterm, insa nimeni nu ii baga in seama. Aseara, pe inserat,  o masina a alunecat pe patinoarul lui Nastea  si a fost la un pas sa intre in plin intr-un grup de copii. Locuitorii din zona sunt disperati ca nimeni nu vine macar sa vada despre ce este vorba si, in disperare de cauza, pentru ca apa sa nu ajunga pe proprietatile lor si sa se aleaga in curtea caselor cu veritabile patinoare, au ridicat mici protectii din pamantul inghetat.

Azi am asunat si noi la Aquaterm dar, slugă credincioasa,  Gabriel Nastea nu vrea nici macar sa mai informeze lumea si nici nu mai raspunde la telefon. Nici la telefonul Aquaterm nu este diferit. Acolo raspunde o doamna care spune ca este secretara dar preia si sesizarile. Ce se intampla cu sesizarile ? ” Eu sunt secretara doar… Dar, da, preiau si sesizari dar nu le dam nici numar si nici nu le inregistram. Pai, ce sa inregistram, vorbe ? Daca aveti probleme veniti la noi, la sediu, si poate s-o gasi cineva sa va preia sesizarea…”, ne-a spus cea care ne-a asigurat ca este secretara cu atributii extinse.

Sa ii mai spunem slugii PSD Gabriel Nastea ca avaria porneste chiar din poarta unui consilier PSD care locuieste in zona respectiva. De asemenea, îi mai spunem ca o fi dorind el si trupa PSD majorarea preţului apei, dar daca o fac doar pentru transforma in patinoare proprietatile oamenilor s-ar putea ca cetăţenii sa se enerveze şi să lustruiasca gheata cu facturile marite la apa sau, cine stie, cu altceva sau altcineva.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....