spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Patru adolescenți au venit la concert cu droguri, la Piteşti

Facebook Twitter Google+
Patru adolescenți au venit la concert cu droguri, la Piteşti

Cu puţin timp înainte de concertul in aer liber sustinut de Lidia Buble şi cei de la Holograf, Jandarmeria Argeș a depistat, în centrul Piteștiului, 4 adolescenți care aveau asupra lor un pachet de țigări, ce conținea resturi vegetale uscate cu aspect de marijuana. În timp ce efectuau măsuri de ordine și siguranță publică la spectacolul dedicat Zilelor Piteștiului, jandarmii argeșeni au depistat patru tineri cu un comportament suspect. Aceștia au fost depistați cu marijuana.

„Sambata seara, efective din cadrul Jandarmeriei Argeș, care asigurau măsurile specifice de ordine și siguranță publică la spectacolul dedicat Zilelor Municipiului Pitești, au observat, în spatele unui bloc din zona centrală, un grup de tineri (trei băieți și o fată, elevi, toți de aproximativ 17 ani), care aveau un comportament suspect.

Jandarmii i-au legitimat pe cei 4 adolescenți, iar la efectuarea controlului corporal, asupra unuia dintre tineri a fost găsit un pachet de țigări care conținea resturi vegetale uscate, cu miros și aspect specific de marijuana.

Cele patru persoane au fost conduse la sediul Jandarmeriei Argeș pentru continuarea cercetărilor și întocmirea actelor de constatare, care vor fi înaintate către BCCO Pitești.”, informează Jandarmeria Argeș intr-un comunicat de presă.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....