spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Părerea câmpulungenilor! „Asfaltul din Câmpulung reţetă unică în România!”, pentru că este de unică folosinţă

Facebook Twitter Google+
Părerea câmpulungenilor! „Asfaltul din Câmpulung reţetă unică în România!”, pentru că este de unică folosinţă

Din ce în ce mai mulţi câmpulungeni se arată nemulţumiţi de problemele existente de ani buni la nivel de municipiu. De la străzi pline de gropi, sau guri de canal cărora le sar capacele, de la asfaltări de unică folosinţă şi până la lipsa locurilor de parcare, probleme sunt multe însă autorităţile locale nu par a fi prea interesate să le rezolve durabil ci doar de dragul de a se arăta că se face ceva cheltuind de foarte multe ori inutil banii de la buget.
„Fiindcă în ultima vreme s-a făcut vâlvă cu rezolvarea locurilor de parcare din oraş, am şi eu ceva de arătat. Pe strada Colonel Alexandrescu (fosta 23 August), strada care duce din centură la Valea Româneştilor, pe lângă Autogara ATLASSIB, arată dezastruos. Pe strada respectivă se află o Salină, un pariloto, un cabinet medical, un magazin cu cărnuri, o bodegă, o bancă. Toate maşinile sunt înghesuite pe trotuare şi pe stradă în aşa hal încât nu mai ai pe unde să treci pe jos către casă sau să intri în locaţiile unde ai ceva de rezolvat. În schimb curtea autogării e aproape goală pe principiul „Suntem proprietari! Mai bine murim de foame sau dăm faliment decât să cedăm terenul pentru o parcare”. Refrenul ăsta de Câmpulung cu „suntem proprietari” a ajuns să mă scârbească până la vomă, cunoscându-l de când eram copil. E posibil ca cineva pe lumea asta să se trezească şi să facă ceva pentru oraşul ăsta sau aşteptam să se golească şi să-i punem o bombă? Apropo! CINE STINGE LUMINA LA PLECARE????
P.S. Nu uitaţi de asfaltul de Câmpulung!!!!! REŢETĂ UNICĂ ÎN ROMÂNIA!!!!!!!!!”, este părerea câmpulungencei postată pe un site de socializare.

 

autogara 4 autogara 3 autogara 2 autogara 1

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....