Conecteaza-te cu noi

Campulung

Părerea câmpulungenilor! „Asfaltul din Câmpulung reţetă unică în România!”, pentru că este de unică folosinţă

Publicat

in

Din ce în ce mai mulţi câmpulungeni se arată nemulţumiţi de problemele existente de ani buni la nivel de municipiu. De la străzi pline de gropi, sau guri de canal cărora le sar capacele, de la asfaltări de unică folosinţă şi până la lipsa locurilor de parcare, probleme sunt multe însă autorităţile locale nu par a fi prea interesate să le rezolve durabil ci doar de dragul de a se arăta că se face ceva cheltuind de foarte multe ori inutil banii de la buget.
„Fiindcă în ultima vreme s-a făcut vâlvă cu rezolvarea locurilor de parcare din oraş, am şi eu ceva de arătat. Pe strada Colonel Alexandrescu (fosta 23 August), strada care duce din centură la Valea Româneştilor, pe lângă Autogara ATLASSIB, arată dezastruos. Pe strada respectivă se află o Salină, un pariloto, un cabinet medical, un magazin cu cărnuri, o bodegă, o bancă. Toate maşinile sunt înghesuite pe trotuare şi pe stradă în aşa hal încât nu mai ai pe unde să treci pe jos către casă sau să intri în locaţiile unde ai ceva de rezolvat. În schimb curtea autogării e aproape goală pe principiul „Suntem proprietari! Mai bine murim de foame sau dăm faliment decât să cedăm terenul pentru o parcare”. Refrenul ăsta de Câmpulung cu „suntem proprietari” a ajuns să mă scârbească până la vomă, cunoscându-l de când eram copil. E posibil ca cineva pe lumea asta să se trezească şi să facă ceva pentru oraşul ăsta sau aşteptam să se golească şi să-i punem o bombă? Apropo! CINE STINGE LUMINA LA PLECARE????
P.S. Nu uitaţi de asfaltul de Câmpulung!!!!! REŢETĂ UNICĂ ÎN ROMÂNIA!!!!!!!!!”, este părerea câmpulungencei postată pe un site de socializare.

 

autogara 4 autogara 3 autogara 2 autogara 1

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – Vedeta PRO TV, Elena Lasconi, candidatul USR la Primăria Câmpulung FOTO

Publicat

in

De

Cunoscuta vedetă de la Pro TV va candida la următoarele alegeri. Mai exact, aceasta dorește să devină primar la Câmpulung Muscel. Daca anunțul initial a fost făcut chiar de Elena Lasconi, care este intrigată de faptul că în orașul în care dorește să candideze nu se ivestește și nu se modernizează nimic, zilele trecute a venit si confirmarea ca vedeta TV a ales si partidul in cu care va merge alaturi la primăria Câmpulung.  Astfel, in emisiunea CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV, deputatul USR Ionuț Moșteanu a dezvaluit faptul că Elena Lasconi va reprezenta USR la alegerile pentru Primăria Campulung. ” Elena Lasconi va fi candidatul cu care USR va castiga alegerile din Campulung. Elena va pune capat dominatiei PSD in orasul in care nu s-a făcut nimic in ultimii ani, va revitaliza Câmpulungul !”, a spus Ionuț Moșteanu. De aproape 14 ani prezentatoarea de la Pro Tv are o casă în această localitate și ca urmare s-a atașat enorm de toată regiunea. Zilele trecute, ca raspuns la faptul ca Primăria Câmpulung nu a fost in stare sa  monteze un brad in centru orasului, aceasta a invitat muscelenii la impodobirea unui imens brad aflat chiar in curtea casei vedetei.

LIVE – CHESTIUNI ARZATOARE

LIVE emisiunea CHESTIUNI ARZATOARE – PENSIILE SPECIALE ELIMINATE CU JUMA DE GURA DE ORBAN – CINE A BĂGAT ZÂZANIE ÎN USR ! SE SCINDEAZĂ PARTIDUL LUI BARNA ?Intră şi tu in direct la tel: 0348 410 318, pe mesageria FB sau WhatsApp 0744 980 915

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 13 decembrie 2019

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Primăria Albeștii de Muscel angajează VEZI CONDIȚII

Publicat

in

De

Primăria comunei Albestii de Muscel organzeaza concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei. Este vorba despre postul de consilier principal la compartimentul dezvoltare locală.

Condiţii de participare- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura ştiinţelor economice sau administrative;
-vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani;
-cunostinte limba engleza- nivel mediu;
-cunostinte operare calculator – nivel mediu;
Cunostintele de limba engleza si IT vor fi testate in cadrul probei de interviu;

Bibliografie concurs, atribuţii conform fişei postului și depunere dosare concursDosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului pe site-ul acesteia.

Bibliografia, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării
concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, la
secţiunea special creată în acest scop.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend