Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Panțurescu, Țâroiu, Ionică, luați exemplu! La Mioveni, șir de dezbateri a bugetului prin cartiere

Publicat

in

În timp ce la la Curtea de Argeș, Pitești sau Câmpulung, nici măcar consilierii locali nu cunosc cam cum arată, fie și în mare, proiectul de buget pe 2020, la Mioveni, Ion Georgescu și consilierii locali participă la dezbateri în cartierele orașului. Deja la Mioveni a fost organizată a treia dezbatere publică pe tema bugetului orașului pentru anul în curs, unde s-au discutat și proiectele de investiții și despre planurile de dezvoltare ale comunității în acest exercițiu bugetar. La ultima dezbatere au participat conducerile și o parte dintre angajații societăților subordonate Consiliului Local. Până la noi decizii și echilibrări financiare din partea Statului, bugetul pentru 2020, creionat la nivelul veniturilor și cheltuielilor anului 2019, include o serie de investiții importante pentru comunitate precum – finalizarea rețelei de gaze pentru cartierul Clucereasa, finalizarea Sălii Sporturilor Mioveni, finalizarea noului corp al grădiniței Campionii, reabilitare corp C al căminului de la Grupul Școlar, realizarea acoperișului tribunei stadionului, demararea proiectului și obținerea avizelor pentru șoseaua de centură a orașului, noi investiții la spital, în dezvoltarea și modernizarea rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare, etc. Ca și anul trecut, prioritatea va consta în finanțarea sănătății și serviciilor medicale, educației și culturii, funcționarea serviciilor publice din subordinea Consiliului Local.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIN PRIMII PACIENȚI ! Spitalul Valea Iașului, eliberat dar nepregatit pentru lupta cu COVID 19 – Personal revoltat !

Publicat

in

De

Ieri s-a finalizat procedura de transfer a pacientilor cu afectiuni pulmonare internati la Spitalul Sf. Andrei din Valea Iasului. Unii au fost externati, altii cu probleme mai serioase, au fost transferati la Spitalul de la Leordeni. Asa se face ca, cel putin teoretic, de astazi ar putea ajunge la Valea Iasului primii pacienti suspecti sau confirmati cu COVID 19. Doar ca, perosnalul medical de acolo este de alta parere si reclama faptul ca CJ si , mai nou, Ministerul Sanatatii, nu au dotat spitalul cu minimul necesar pentru a putea lupta eficient si farar riscuri impotriva coronavirsusului. Unii sustin ca sunt expusi la maxim riscului contaminarii, altii sunt revoltati ca lipsesc multe consumabile elementare iar altii spun ca mai era nevoie si de echipament suplimentar. Diseara, la SUPER TV, de la ora 20:00 , marturii ale unor angajati ai Spitalului Sf. Andrei de la Valea Iasului, care arata nu faptul ca medicilor nu le e teama de lupta sau sa isi faca meseria ci le e teama ca sunt trimisi in aceasta lupta ca eroi de sacrificiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

De mâine, Cristian Mitrofan, director la CAS Argeș – Controversatul politician va lua locul unui medic specialist în fruntea institutiei

Publicat

in

De

Se confirma ceea ce ziarul nostru anunta inca de acum o luna de zile, anume ca la Casa de Asigurări de Sănătate Argeș va fi numit director un politician care nu cunoaste deloc sistemul asigurarilor de sanatate din Romania. Este vorba de Cristian Mitrofan, care , de maine, va prelua politic, fara vreun concurs sau un dosar profesional, functia de director al CAS Argeș. Mai exact, un sef de Casa de Cultura si patron de baruri cu pacanele va inlocui, politic, un medic cu vasta experienta, pe dr. Musat

Asistam, practic, la continuitatea paguboasa de a numi nespecialisti in functii cheie. Iar rezultatele s-au vazut: La Spitalul din Suceava, situatia critica de acum – cel mai mare focar de infectie, se datoreaza faptului ca managerul spitalului a fost pana mai ieri, un fost sef de fisc sau ca ministerul Sanatatii si Spitalul din Baia Mare a fost condus de Sorina Pintea, experta in silvicultura, aceasta lucrand inainte la Gaada Forestierea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend