spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Pancu exclude posibilitatea ca Rapid să fuzioneze cu Academica Clinceni

Facebook Twitter Google+

Rapid a reacţionat prin vocea lui Daniel Pancu la scenariul propus de Dumitru Dragomir. Antrenorul susţine că echipa din Giuleşti îşi va câştiga locul în Liga 1 pe merit, nu printr-o fuziune cu o nou-promovată.

Dumitru Dragomir a propus ca Rapid şi Academica Clinceni să fuzioneze, dar acest scenariu a fost demontat rapid de Daniel Pancu. „Niciodată! Tradiţia şi istoria Rapidului ne împiedică să recurgem la aşa ceva pentru a promova. Nu ştiu de unde i-a venit această idee domnului Dragomir. Da, are dreptate că Rapid e un club prea mare şi trebuie să fie în Liga 1, dar nu aşa. Le transmit tuturor să nu mai vorbească despre aşa ceva pentru că o fac degeaba.

Cum să se numească o echipă cu o asemenea tradiţie Rapid Chiajna sau Rapid Clinceni. N-am nimic cu cele două echipe, din contră, dar Rapid trebuie să-şi ducă singură crucea. Trebuie să promovăm anul acesta şi anul viitor să ne luptăm pentru urcarea în prima divizie”, a declarat antrenorul Rapidului, pentru DigiSport.

Dumitru Dragomir susţine că o astfel de mişcare ar fi benefică fotbalului românesc. ”Cred că Academica Clinceni ar trebui să facă o combinaţie cu Rapid. Veţi înţelege voi. Dacă aş fi la Rapid, asta aş face. De ce să fie o anomalie? M-aş duce la Gigi Becali şi la primarul de la Clinceni. Ar trebui o fuziunie între Rapid şi Clinceni. Rapid e o stare de spirit. Nu e în regulă ce se întâmplă. Rapid era în cupele europene, dar s-au dus unii derbedei la proces la Copos şi l-au făcut să fugă din fotbal. Bă, să ne trezim! Unii suporteri cred că ei sunt echipele, nu patronul. Ce vreţi? Să fie doar comune de lângă Bucureşti în Liga 1? Suntem nebuni cu toţi? Chiajna, Voluntari, Otopeni, Clinceni, Snagov … Suntem nebuni? Oraşe ca Timişoara, Arad, Constanţa sau Ploieşti nu au echipe în Liga 1. Nu se poate aşa ceva! Unde aţi mai văzut asta?”, a declarat fostul şef al LPF, pentru sursa citată.

Clinceniul se află pe primul loc în Liga 2, cu 70 de puncte. Cu opt etape rămase de disputat, echipa la care se implică Gigi Becali are un ecart de patru puncte faţă de principala urmăritoare, Chindia Târgovişte, şi şapte de ”U” Cluj, echipa aflată acum pe locul 3, care duce la baraj.

De cealaltă parte, după 23 de etape scurse din Liga 3, giuleştenii sunt pe primul loc în Seria 2, cu 56 de puncte acumulate în 21 de meciuri. Avansul faţă de locul secund, ocupat de Unirea Slobozia, este de patru puncte, însă ialomiţenii au un meci în plus disputat.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....