Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

[P] Cu PayPoint scapi de grija plăților facturilor și te poți bucura de Sărbătorile de Paște în liniște!

Publicat

in

​Pentru fiecare dintre noi, Sărbătorile Pascale reprezintă un prilej bun de a ne bucura de liniște și timp petrecut alături de cei dragi. Odată cu numărătoarea zilelor rămase până atunci, au început și pregătirile. De la cumpărături, la curățenie și la plata facturilor, totul se poate transforma într-o sursă de stres, mai ales dacă ne dorim ca totul să fie perfect.

Specialiștii PayPoint ne recomandă să încercăm să avem răbdare și să planificăm totul astfel încât să evităm momentele stresante. Elementul esențial este să ne relaxăm din când în când și să avem grijă de noi înșine. Chiar dacă bugetul este limitat, nu uita că timpul petrecut alături de cei dragi este mai valoros decât o masă cu multe feluri de mâncare sau cadouri sofisticate.

Până pe 26 aprilie, PayPoint desfășoară campania online „De Paște, PayPoint te premiază!” Pentru înscrierea în concurs, participanții trebuie să achite 3 facturi prin serviciul de plată PayPoint și să introducă codurile aferentele plăților pe site-ul de concurs: www.paypointepremiaza.ro. În cadrul promoției sunt oferite 21 de premii: 5 premii a câte 500 lei, 7 premii a câte 300 lei și 9 premii a câte 100 lei, acestea fiind oferite sub formă de tichete cadou.

Poți evita stresul asociat cu plata facturilor, folosind terminalele PayPoint instalate în magazinele de proximitate pentru plata a peste 80 de furnizori de servicii din domeniul telecomunicațiilor, utilităților și serviciilor financiare. Odată ce ai scăpat de această grijă importantă, te poți concentra asupra celorlalte sarcini, dar mai ales poţi să petreci mai mult timp alături de familie și prieteni.

Clienții trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint. În urma scanării codului de bare de pe factură, clientul achită suma în numerar și primește pe loc un exemplar al chitanței cu detaliile tranzacției (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Operațiunea durează doar câteva minute, reducând astfel considerabil timpul alocat plății facturilor.

Tot procesul este foarte sigur, iar suma de bani este procesată instant. Serviciile oferite de PayPoint au la bază o infrastructură IT performantă, o tehnologie de plăţi modernă şi procese riguros stabilite.

PayPoint pune la dispoziția clienților peste 11.700 puncte de plată disponibile în toată țara, în supermarket-uri, minimarket-uri, hypermarketuri, magazine mixte cu program de lucru prelungit.

Aici găsești lista furnizorilor parteneri și aici este harta interactivă a locațiilor PayPoint.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Ajutor oferit de comunitatea românească din Belgia

Publicat

in

De

Călin Goia, Pocorschi, Teo Boar, Bodo şi Miţă vorbesc despre muzică şi timp, ‘în starea de urgenţă’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

317 români din Diaspora au CORONAVIRUS: Cei mai mulți sunt în Spania, Italia și Franța

Publicat

in

De

Potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 317 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19, cei mai mulți fiind în Spania și în Italia, anunță, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

„În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 317 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 129 în Spania, 152 în Italia, 15 în Franța, 8 în Germania, 4 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 26 de cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 7 în Franța, 4 în Marea Britanie, 5 în Spania și unul în Germania, au decedat”, conform sursei citate.

Citește și: Dan Barna: ‘Senatorii USR au votat din greșeală proiectul privind brățările electronice pentru deținuți’

Până la data de 3 aprilie, au fost raportate 482.016 de cazuri în UE / SEE, Regatul Unit, Monaco, San Marino, Elveția, Andora. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Italia, Franţa, Germania, Spania și Regatul Unit.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend