Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

,,Organigrama noului spital din Mioveni va apărea în august, lucrările sunt în grafic”-declară Ion Georgescu, primarul din Mioveni

Publicat

in

Ion Georgescu, primarul  orașului Mioveni a declarat că lucrările  noului spital sunt în grafic , iar pe 20 septembrie ar urma să fie mutate cele cinci secții ale vechiului spital în clădirea noului spital. După spusele edilului din Mioveni, primăria ar mai avea nevoie de 20 de milioane de euro pentru restul lucrărilor rămase și pentru dotări. În cazul în care până în luna mai nu  vor fi aprobate cererile de finanțare depuse încă de acum un an la Ministerul Sănătății pe axe europene, primăria va accesa un credit. ,,Avem două variante: ori accesăm un credit bancar, ori luăm bani de la Trezorerie. Oricum ar fi, dacă nu intervine vreun cataclism, ceva, în august  se termină lucrările, iar pe 20 septembrie se mută secțiile în noul spital. Recepția se va face doar după ce se va vedea cum funcționează unitatea timp de 72 de ore fără curent electric, deoarece are un grup propriu  de producere a energiei și oxigenului. Angajările se vor face în septembrie, asta pentru că abia în august va apărea organigrama. Aș vrea să  se știe că nu Primăria Mioveni face angajările.”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM ! Accident grav în Argeș, la Băiculești – Două mașini implicate

Publicat

in

De

In urma cu putin timp , un grav accident rutier s-a produs în Băiculești, zona Zigoneni. Este vorba despre un impact între 2 autoturisme, posibil o singură victimă.
La fața locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Foarte interesant! Romanița Iovan ar putea avea conturile blocate- ce afaceri a ‘învârtit’?

Publicat

in

De

Creatoarea de modă, Romanița Iovan,  ajunge din nou în fața judecătorilor, din cauza unei afaceri păguboase. 

Fiscul a cerut, recent, tragerea la răspundere a Romaniţei Iovan şi a fratelui acesteia în calitate de administratori ai unei firme care a fost băgată în faliment de autorităţi, din pricina datoriilor uriaşe.

Conform articolului de lege invocat de autorităţile fiscale, datoriile firmei pot fi suportate de administratorii firmei, precum și de orice alte persoane care au contribuit la starea de insolvență a firmei, prin una dintre următoarele fapte: au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice în folosul propriu sau în cel al unei alte persoane; au făcut activități de producție, comerț sau prestări de servicii în interes personal, sub acoperirea persoanei juridice; au dispus, în interes personal, continuarea unei activități care ducea, în mod vădit, persoana juridică la încetarea de plăți; au ținut o contabilitate fictivă, au făcut să dispară unele documente contabile sau nu au ținut contabilitatea în conformitate cu legea etc.

Aşadar, dacă magistraţii vor constata nereguli, creatoarea de modă şi fratele ei s-ar putea trezi cu toate conturile blocate, informează spynews.

Vezi și:

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend