Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

OMV Petrom a dat lovitura! Ce va produce colosul

Publicat

in

OMV Petrom a dat lovitura! Colosul ia cu asalt piața energiei în 2019, acesta urmând să producă la Brazi cam cât un reactor de la Cernavodă.

OMV Petrom îşi va consolida poziţia printre cei mai mari producători de energie din România, estimând pentru anul acesta o creştere a producţiei centralei pe gaze de la Brazi de peste 31%, de la 3,8 TWh, până la 5 TWh. Cu producţia de energie de anul trecut, OMV Petrom a avut o cotă de 6% din producţia naţională, dar anul acesta, în condiţiile unei producţii naţionale similare, ar putea ajunge la circa 8%, aproape cât un reactor al centralei de la Cernavodă.

“Producţia netă de energie se aşteaptă să crească la 5 TWh în 2019, generată de îmbunătăţirea preţurilor la energia electrică şi scăderea pretului la gaze naturale”, explică firma.

Potrivit bugetului pentru 2019, OMV Petrom S.A. se aşteaptă la venituri de 16,7 miliarde de lei, în scădere faţă de cele 17,7 miliarde de lei din 2018.

„Veniturile din vânzări vor fi sub nivelul actual din 2018, din cauza implementării preţului reglementat la gaze naturale şi a scaderii volumelor de vânzări de gaze naturale, efect parţial compensat de creşterea volumelor de vânzări de energie electrică şi de produse petroliere”, se arată în documentele companiei, care vor fi supuse AGA din 19 aprilie, citat de zf.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

VIDEO – Panică și fum la bordul unei aronave Ryanair plină de români, deasupra Bucureștiului

Publicat

in

Probleme la bordul unui avion Ryanair care a decolat de la Bucureşti şi ar fi trebuit să ajungă la Londra. Aeronava s-a umplut de fum chiar în momentul decolării, imediat ce s-a ridicat de la sol și a survolat o oră Bucureștiul, ca să-și consume din combustibil, înainte de a reveni la sol. 

la bordul aeronavei se aud oamenii vorbind speriați:

– Opresc din aer?
– Opreşte!
– Mamă, murim aici, băi!
– Du-te frate şi zi-i!
– Doamne, ce e?

În cele din urmă, aeronava s-a întors și pasagerii au fost debarcați în siguranță.

Potrivit Mediafax, aeronava a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12:00 după ce a survolat o oră Bucureștiul.

Avionul își amânase deja decolarea cu trei ore. A decolat la 10:56 spre Londra, în condițiile în care plecarea era programată la 6:40.

După decolare, a anunțat că va reveni pe aeroport și a aterizat la 12:11 pe Otopeni, după ce survolat spațiul aerian din apropierea Bucureștiului pentru a consuma din combustibil.

În aeronavă se aflau 169 de pasageri, potrivit informațiilor Mediafax.

Un pasager a postat pe pagina sa de Facebook că în timpul survolării în avion au fost emanații de fum. Acesta a mai specificat că în cele trei ore de așteptare până la decolare nu a primit nicio sticlă de apă din partea personalului.

Panica in avionul Ryanair plin cu 169 romani care s-a umplut de fum. Avionul zbura din România spre Anglia. Aeronava a fost întoarsă din drum

Panica in avionul Ryanair plin cu 169 romani care s-a umplut de fum. Avionul zbura din România spre Anglia. Aeronava a fost întoarsă din drum

Publicată de Profit 24 TV pe Marţi, 21 ianuarie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Marius Oprea este „sărit de pe fix”, dar asta nu-nseamnă să-l condamnăm la moarte

Publicat

in

De

Și este „sărit de pe fix” pentru că eu n-aș fi în stare vreodată, nici beat mort, să fac ce a făcut și face el. În anii din urmă, în care nici dracu n-a știut de el, a umblat pe dealuri, prin poieni, în frig, pe ploaie, și a săpat în căutarea victimelor comuniste îngropate fără cruce, fără vreun semn lumesc. A găsit schelete de oameni uciși și a alinat tragedii ale copiilor, rudelor acestora. A făcut multe excese cu limba lui ascuțită, pentru că societatea noastră este anchilozată ca multe altele. A spus cu înfumurarea lui multe tâmpenii. Dar, dincolo de astea nu este normal ca Marius Oprea, la 55 de ani, să fie șomer, să moară de foame.

Da, este un câine de om, un câine de om de care avem nevoie!
Uite situația lui ca om acum, pe o postare pe Facebook:

Da, este un câine de om, un câine de om de care avem nevoie!

Adevărat, de mintea lui radicală, de gura lui diabolică trebuie să te ferești. Mănâncă criminali pe păine. Mi-a spus-o și mie de câteva ori de m-am crucit, de mi-a dat sângele pe nas.

El este sărit „de pe fix” pentru că face ce niciunul dintre noi nu facem.
Am uitat de cancerul comunist care în 50 de ani și-a îngropat victimele, în tăcere. Și le-a îngropat pe unde nici dracul nu știe. Trupuri schingiuite, trupuri maltratate, trupuri ucise. Marius Oprea se ocupă de gunoaiele astea umane care au ucis cu sânge rece oameni nevinovați. Ne-au omorât semenii.
Marius Oprea deratizează lumea asta de ticăloși.
Alină suferințe de mame, de soții, de copii, de rude.
Mame, copii, rude care uitaseră și ele de lacrimile cu care au udat pernele așteptărilor în nopți reci de comunism.
Marius Oprea ne vorbește cu fiecare săpătură a lui în mormânt, în pământ despre libertatea care nu trebuie îngrădită.Avem nevoie de Marius Oprea angajat la stat. De ce?
Ca demersul lui pentru libertate să continue. Ce om din mediul privat ar da bani pentru un răzbunător, mai rău, pentru anchetarea comunismului?
Nimeni. Nimeni nu înțelege obsesiile lui Marius Oprea pe lumea asta.
Obsesiile lui nu aduc beneficiu, nu se pot lista pe bursă. Cum nici libertatea, dreptatea, adevărul fără rest pentru care Marius Oprea nu-și ține gura.

Instituția statului care se ocupă cu acest trecut criminal nu-i alta decât IICCMER.

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc

Marius Oprea nu-i Constantinescu Emil care studiază, sanchi, Levantul.
Nu-i nici Gelu Voican care freacă Revoluția.

Pentru acești închipuiți statul consumă bugete înspăimântătoare cu ce folos? Nimicurile lor ridicate la nivel de cercetare.
Doar pentru îngâmfarea lor, doar pentru că au avut “un spate”, au profit de pile și relații.

A fost desfințat Institutul lui Voican? Să fie și al lui Constantinescu desființat.
Și cum nu mă pricep la niciun fel de bugete, uite să se facă buget pentru salariul acestui Marius Oprea și nebunia lui vindecătoare.

Știu, cu Marius Oprea nu te joci. Marius Oprea își atacă sângeros contemporanii. Și tocmai el a devenit victima luptelor cu breasla, în care a intrat.

El însă are o obsesie vindecătoare pentru România de astăzi. Ne vindecă de propriul trecut criminal.
El nu caută nimănui nod în papură.
De n-ai vreun motiv să te temi, Marius Oprea te lasă viu și nevătămat.
Marius Oprea știe istoria comunismului pe pâine și asta uneori este în dezavantajul lui că poate speculează chestii și crede prea mult în ele.
Dar cine n-o face?

Pe scurt. Marius Oprea are 55 de ani și este șomer.
Carmen Mușat și “Observatorul cultural” îi crează o formă de supraviețuire formală (mulțumim Carmen!). Ceva bani lua de la IICCMER și colaborări, dar IICCMER i-a tăiat banii și omul a rămas al nimănui.

Este muritor de foame. Marius Oprea la 55 de ani are o viață în față. O viață pentru tămăduirea bolilor noastre ca societate.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend