Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

OMUL RIDICĂ PARTIDUL ! La Valea Danului, se anunţă schimbare de primar!?! 

Publicat

in

– Fostul primar, Vasile Dina, a dus PRO România pe locul 2 şi a „umilit” PSD

S-a spart conducta cu previziuni la Valea Danului şi, deja, mai toata lumea vorbeste ca la anul, pe vremea asta, Valea Danului va avea un nou primar. Speculatiile au inceput sa apara imediat dupa ce partidul PRO ROMANIA a obtinut un scor spectaculor la europarlamentarele din 26 mai, fiind la doar cateva zeci de voturi de a câştiga alegerile, dar „trosnind” fără milă PSD. Cum a reusit Pro Romania sa se claseze pe locul doi cu mult mai multe voturi decat PSD ? Raspunsul este unul simplu: liderul Pro Romania la Valea Danului este nimeni altul decât fostul primar Vasile Dina. Rezultatul obtinut arata că lumea are incredere in el dar mai arată şi faptul că omul ridică partidul în multe situaţii. Faptul ca a fost la un pas sa duca Pro Romania pe primul loc la Valea Danului prin implicarea sa si a echipei sale, a convins populatia ca Vasile Dina va candida sigur şi cu mari sanse la primarie, mulţi avand curaj să şi spună ca acesta va fi noul primar la Valea Danului, de anul viitor. Că aşa o fi, ramâne de vazut, cert este ca rezultatul votului din 26 mai cam asta indica dar şi o poza cu echipa lui Vasile Dina. Iată rezultatul alegerilor europarlamentare din comuna Valea Danului, acolo unde PSD a fost umilit de PNL şi PRO Romania condus de fostul primar, Vasile Dina.
PNL – 393 voturi
PRO România – 337 voturi
PSD – 287 voturi
USR – 130 voturi
ALDE – 21 voturi

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Autospecială pentru ISU Argeș de Ziua Protecției Civile

Publicat

in

De

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a sărbătorit astăzi “Ziua Protecţiei Civile din România” prin organizarea unor activităţi festive și educative. Astfel, cu această ocazie, a avut loc înaintarea în grad a unor  cadre militare, înainte de expirarea stagiului minim, și trecerea în rezervă a unor cadre ale Inspectoratului. În cadrul evenimentului, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a predat către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș autospeciala pentru misiuni pirotehnice achiziționată de CJ, la solicitarea I.S.U. Argeș. De asemenea, pentru buna colaborare dintre cele două instituții dar și în semn de apreciere pentru munca angajaților ISU Argeș, președintele Dan Manu a oferit inspectorului șef al ISU Argeș, locotenent colonel Bogdan Olar, “Trofeul Argeșului”. Autospeciala pirotehnică este destinată pentru intervenția operativă în vederea asanării teritoriului de muniție rămasă neexplodată în cadrul misiunilor specifice ISU Argeș. Asigură transportul echipamentelor și materialelor din dotare precum și a echipajului pirotehnic la locul intervenției. Valoarea mașinii este de 206.465 lei cu TVA.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! Două NOI cazuri de coronavirus in România – pacienții sunt INTERNAȚI

Publicat

in

De

Două noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România.

Nelu Tătar, secretar de stat în Ministerul Sănătății a informat că mai avem două confirmări coronavirus pozitiv – un bărbat de 45 de ani din Maramureș venit din Italia în afara zonelor din carantină. Era bolnav în Italia, a mers la medic, i s-a prescris tratament și a venit în România. I s-a făcut rău, a fost testat și internat la Cluj. Al doilea caz e o femeie de 38 de ani din Timișoara, care pe 17 februarie a fost la Bergamo. La 27 a fost la spital, nu a prezentat simptomatologie, a mers acasă în izolare. Femeia a fost internată la centru din Timișoara, adică la Spitalul Victor Babeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend