Conecteaza-te cu noi

Pitesti

OFICIAL: Uite cine este noul adjunct al IPJ Argeş ! A obţinut postul prin concurs

Publicat

in

Începănd de astăzi, Poliţia Argeş are un nou inspector şef adjunct !  Comisarul şef Florin Mocanu a câştigat prin concurs funcţia de adjunct al inspectorului şef al IPJ Argeş. Cu puţin timp în urmă, el fusese declarat promovat la examenul ce a avut loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Şadar, de astăzi, comisarul şef Florin Mocanu a devenit, oficial, adjunct la şefului IPJ Argeş. Examenul a avut loc la sediul IGPR, marţi dimineaţă, Mocanu fiind declarat promovat. Acesta va avea în subordine structurile de Poliţie Rutieră , Ordine Publică şi Compartimentul de Prevenire a Criminalităţii. Postul de adjunct a fost scos la concurs în luna octombrie. Comisarul şef Florin Mocanu a fost singurul candidat înscris.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

La ALDE Argeș, cântă cucuveaua… ! Liderul Codruț Matei a plecat la PRO ROMÂNIA – VA CANDIDA LA PRIMĂRIA BASCOV

Publicat

in

De

Continuă și se accentueaza valul migraționist in politica argeșeana. După scandalul PMP de la Bradu cand buna parte a organizatiei a trecut la PSD, la sediul ALDE incepe sa cînte cucuveaua. Astfel, de astazi, liderul Organizației de Tineret ALDE Argeș, Codruț Matei, consilier local în comuna Bascov, a părăsit partidul pentru a se alătura PRO România .
„Am ales să îmi continui parcursul în politică alături de PRO România, pentru că în momentul de față mi se pare singurul partid consecvent, care spune lucrurilor pe nume și care ține cu România. Mai mult, aici îmi regăsesc prieteni, persoane dragi și oameni cu care am făcut echipă în trecut. La alegerile locale din vară, voi fi candidatul Pro România pentru funcția de primar al comunei Bascov.
”, a declarat Codruț Matei. Cam același text il spunea politicianul si cand a intrat in PC-ul lui Voiculescu dar si atunci cand a trecut la ALDE.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Accident spectaculos în Argeș

Publicat

in

De

Accident, în această dimineață, în localitatea Leordeni. Un șofer care circula dinspre Topoloveni către Găești, în comuna Leordeni s-a angajat într-o depășire periculoasă. Șoferul de 42 de ani avea viteză. A intrat în depășire și s-a ciocnit cu o mașină care mergea în același sens cu el, dar care virase stânga. In urma impactului cele doua masini au ajuns in sant. Doi bărbați, unul în vârstă de 42 de ani, care acuza dureri toracice, a fost preluat de către echipajul SMURD, iar celălalt a fost preluat de către echipajul SAJ. Ambii au fost transportați la spital.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend