spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

O spune un cunoscut preot  din Curtea de Arges– “Dupǎ apusul soarelui nu se trag clopotele, nu se fac înmormântǎri”

Facebook Twitter Google+
O spune un cunoscut preot  din Curtea de Arges– “Dupǎ apusul soarelui nu se trag clopotele, nu se fac înmormântǎri”

Un preot cunoscut din Curtea de Argeş a povestit redactorilor PROFIT de ce se nu se fac inmormantari noaptea si care sunt motivele pentru ca Regele Mihai ar fi trebuit inhumat inainte de apusul soarelui. Totusi, acesta sustine ca in astfel de cazuri se « da dezlegare … asa e in democratie» .

Sub protectia anonimatului, tocmai pentru a nu isca discutii, cunoscutul  preot argesean a spus. “Eu sunt pensionar dar inmormantari noaptea nu am facut niciodata si nici nu se fac. Nu ca nu se fac noaptea, nu se fac dupa ce apune soarele. Clopotele nu mai pot fi trase dupǎ apusul soarelui si asta tine mai mult de partea sociala, nu neaaparat de traditiile bisericesti. O data ce clopotele se aud noaptea, se considera ca fiind un sistem de alarmare publica, oamenii pot intra in panica… In alte vremuri nu s-ar fi acceptat asa ceva. Acum suntem in democratie, se da dezlegare la orice » a spus oarecum dezamagit preotul.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments