Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

O primarie de…. toată mîntuiala ! Cand pierzi vremea la privati, se sparg conductele publice de apa

Publicat

in

Apar primele rezultate ale incompetentei tupeistului pesedist Gabriel Nastea, acelasi individ care, din functia de director al Aquaterm, dupa ce fusese prins in flagrant cu ilegalitatile, se răţoia la redactorii nostri ca il doare-n paişpe de lipsa documentelor legale si ca el face ce vrea colo, de parca ar fi mosia lui. Pai…. ” E curtea ma-ti ? Daca nu, RAUSS de-aici !”, vorba lui Mircea Badea.

In aceasta dimineata o conducta vitala pentru oras a plesnit iar, asta dupa ce saptamana trecute cand si-au mai facut timp dupa atata munca pe mosiile privatilor, Aquaterm o reparase. De mantuiala , se vede treaba, din moment ce la aceasta ora intreg centrul orasului este inundat si blocat. Ca de obicei tupeistul director Nastea nu era prezent acolo sa invete meserie, probabil fiind plecat la negocieri pentru alte reparatii cu privatii.  ” E curtea ma-ti ? Daca nu, RAUSS de-aici !”, vorba lui Mircea Badea.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Jandarmii în acțiune ! Bărbați din Băiculești prinși la furat de lemne

Publicat

in

În cursul zilei de ieri, 20.01.2020, o patrulă de jandarmerie din cadrul Detașamentului Curtea de Argeș a desfășurat mai multe acțiuni punctuale pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilelgale precum și a transportului ilegal de material lemnos.

Pe timpul desfășurării acțiunii au depistat, pe raza localității Băiculești, mai mulți bărbați care cărau resturi de material lemnos tăiat anterior. Aceștia au declarat verbal că au tăiat mai mulți arbori pe care i-au transportat la gospodăria unuia dintre ei în același timp indicând și locul din care au sustras materialul lemnos.

Examinând cioatele, care nu prezentau marca specifică, jandarmii împreună cu lucrătorii silvici au stabilit că o cantitate de 13,5 metri cubi de anin negru în valoare de peste 7000 de lei a fost sustrasă din fondul forestier în mod ilegal.

Pentru acest fapt jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Tăierea, ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional şi din vegetaţia forestieră din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate”, faptă care se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La Mușătești, accident cu doua victime

Publicat

in

In urma cu putin timp un ccident rutier a avut loc în comuna Mușătești. Un autoturism s-a răsturnat dupa ce soferul a pierdut controlul autoturismului. Potrivit primelor informatii sunt posibil 2 victime conștiente.
La fata locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD

FOTO DESCRIPTIV

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend