spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

O NOUĂ REUŞITĂ ! Argeşeanul Costin-Andrei Oncescu, pe podium în Japonia, la Olimpiada Internaţionala de Informatică

Facebook Twitter Google+
O NOUĂ REUŞITĂ ! Argeşeanul Costin-Andrei Oncescu, pe podium în Japonia, la Olimpiada Internaţionala de Informatică

Elevii români au obţinut patru medalii – trei de argint şi una de bronz – la a XXX-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informatică (IOI 2018), care s-a desfăşurat, în perioada 1 – 8 septembrie, la Tsukuba (Japonia). Medaliile de argint au fost obţinute de Alex Tatomir (clasa a XII-a/Colegiul Naţional „Nicolae Bălcescu” din Brăila), Ioan-Tiberiu Muşat (clasa a IX-a) şi Ştefan Constantin-Buliga (clasa a XII-a), ambii de la Colegiul Naţional „Tudor Vianu” din Bucureşti, precizează Ministerul Educaţiei Naţionale. Ştefan Constantin-Buliga este deţinătorul unei medalii de aur la ediţia de anul trecut.
Costin-Andrei Oncescu (clasa a XII-a/Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, judeţul Argeş), premiat cu argint în 2016 şi cu bronz în 2017, a intrat în posesia unei noi medalii de bronz.
Ediţia din acest an a reunit 335 de concurenţi din 87 de ţări.  Echipa României a fost însoţită şi coordonată de Szabo Zoltan (profesor la Liceul Tehnologic „Petru Maior” din Reghin/ISJ Mureş) şi Adrian Budău (student la Universitatea din Bucureşti)

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....