spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

O agentie din Arges revolutioneaza piata de profil : ImoTurismul prin ” Sarbatori ca la tara !” poate aduce chirii de 1000 Euro pe saptamana ! 

Facebook Twitter Google+
O agentie din Arges revolutioneaza piata de profil : ImoTurismul prin ” Sarbatori ca la tara !” poate aduce chirii de 1000 Euro pe saptamana ! 

– Bucurestenii platesc sume consistente pentru a petrece Craciunul sau revelionul ca la tara ! Taierea in familie a porcului si prepararea carnatilor sau a tobei, noi experiente pentru orasenii cu bani

Dupa succesul inregistrat cu programul de reconstructie a caselor vechi traditionale si revanzarea acestora la preturi excelente catre clientii cu bani, in special bucuresteni amatori de case traditionale in zonele rurale ale Argesului, Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges, culegele acum roadele unui ambitios proiect demarat acum 6 luni. Vorbim de un nou concept, denumit de cei de la Klanar Imobiliare, „IMOTURISM”, in fapt o combinatie intre sectorul tranzactiilor imobiliare si turism si care vizeza exclusiv comunele si satele din zona de deal si munte a judetului. Astfel, sub titulatura de ” Sarbatori ca la tara”, Klanar Imobiliare a promovat prin metodele proprii, incepand cu luna iunie a acestui an, o serie de proprietati situate in zonele turistice de nord ale judetului, in fapt case si vile care sunt la vanzare dar care, fie datorita pretului, fie amplasarii, se vind mai greu. De asemenea, in acest program au fost prinse si locuinte deja locuite de proprietari dar care puteau pune la dispozitie clientiilor o serie de facilitati specifice. Dupa demararea proiectului in iunie 20017, inca din noiembrie au inceput sa apara rezultatele concrete, in acest moment, toate cele 17 proprietati prinse in program fiind deja inchiriate pentru sarbatorile de iarna cu preturi pornind de la 1000 euro pe saptamana ajungandu-se la un maxim de 2200 Euro- saptamana. In ce consta aceasta noua afacere?

Bucurestenii platesc sume mari pentru a petrece Craciunul sau revelionul ca la tara !

” In programul initiat de noi au fost prinse 17 proprietati, dintre care 6 gospodarii locuite de proprietari. Toate acestea au trebuit sa fie situate la tara, in zona Transfagarasan sau zona Rucar-Bran. Le-am explicat proprietarilor despre conditii si majoritatea au acceptat. Vorbim, parctic, de a primi in casa ta familii de bucuresteni sau grupuri de familii care vor sa petreaca un Craciun sau un Revelion autentic romanesc, ca la tara. Sunt bucuresteni, salariati la multinationale sau la alte firme care ofera salarii

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalulrilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalulurilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

foarte bune, care sunt dispusi sa plateasca serios pentru a se bucura de traditiile romanesti autentice ei fiind stapanii pentru o saptamana a a caselor pe care le inchiriaza. Acestia au apelat la agentia noastra, in cadrul acestui proiect, promovat intensiv in ultimele 6 luni, si au inchiriat pentru sarbatorile acestea nu mai putin de 17 proprietati situate in Albesti, Corbeni, Arefu, Rucar si Bradet. Perioada minima de inchiriere este de o saptamana, cea maxima doua saptamani iar preturile au pornit de la 750 euro/saptamana”, a explicat Narcisa Uta, managerul Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges. Conform acesteia, o familie cu copii sau grupurile formate din maxim 3 familii, inchiriaza pe termen scurt aceste proietati in scopul exclusiv de a petrece  sarbatorile de iarna in stil traditional. Daca inchiriaza una din gospodariile locuite deja, ei se vor integra in aceasta si, timp de minim o saptamana, vor sarbatori traditinal Craciunul sau revelionul cu tot ceea ce inseamna asta, inclusiv participare activa la taierile de porc sau primitul colindatorilor in curtea casei. In acest caz ei nu trebuie sa vina decat cu eventuale suplimente de mancare sau bautaura, restul, inclusiv porcul sau masa traditionala de Revelion, fiind asigurate de proprietarii gospodariilor. In varianta a doua, casele care sunt la vanzare dar se vand un pic mai greu si sunt nelocuite, se inchiriaza complet, cu toate utilitatile inclusiv lemne de foc sau gratar si foisor in curte. In aceste cazuri, clientii , in special familii mai numeroase sau grupuri de familii, vin cu absolut tot ce este necesar, inclusiv cu porcul pe care il vor sacrifica singuri la proprietatea inchiriata. Sunt cazuri in care familiile de bucuresteni vin cu tot ce le este necesar pentru a pregati si produsele traditionale din carne de porc, asa ca, la plecare, pe langa experienta unica a sarbatorilor autentice ca la tara, vor pleca spre case cu portbagajul plin de carnati, toba, sunca, etc pregatite chiar de ele. Potrivit Klanar Imobiliare, acest gen de inchiriere aduc sume consistente proprietarilor. De exemplu, o vila in zona Arefu a fost inchiriata de doua familii de bucuresteni cu 2000 Euro pentru perioada 20 DEC- 29 DEC. Un alt scop al IMOTURISMULUI, potrivit Klanar Imobiliare, este acela de a prezenta clientilor intr-un alt mod oportunitatile de a cumpara diverse proprietati din zona sau chiar pe cele care, in prima faza, le-au inchiriat doar pentru a petrece autentic romaneste sarbatorile de iarna.

In ianuarie, Klanar Imobiliare, va lansa un portal dedicat ImoTurismului

” Nici noi nu ne-am asteptat la un asemenea succes al acestui proiect. In acest moment, avem solicitari si nu mai avem locuinte libere. Acest lucru arata ca, bucurestenii in special, cei cu copii care nu au luat contact cu viata la tara, sunt dispusi sa plateasca sume consistente pentru a evada in rural, in autentic romanesc,  in natura, departe de aglomeratia metropolei si pentru a petrece sarbatorile de iarna exact cum stiau ei de la bunici sau cum vad pe la televizor. Sunt familii cu copii care, pana acum, nu au mai participat niciodata la o taiere de porc sau altii care nu au mai vazut ce inseamna un colind traditional pe ulitele satului, integrati fiind temporar in acea comunitate rurala. Cei care au inchiriat deja, au anuntat si alte familii, o reclama incredibila, care a facut ca in acest moment sa nu mai putem raspunde solicitarilor”, a mai spus Narcisa Uta, managerul Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges. Aceasta a precizat ca in ianuarie 2018 Klanar va lansa un site dedicat acestui tip de afaceri imobiliare cu vadit accent turistic. Pe noul portal, proprietarii de astfel de locuinte se vor putea inscrie in program, primul test fiind vacanta de Paste 2018 cu traditiile specifice acestei mari sarbatori. ” Cel mai important criteriu, este acela ca proprietarii de astfel de locuinte pe care le au de vanzare, sau cei care au gospodarii mai mari sa fie sociabili si sa fie dispusi sa ofere si altora din farmecul acestor sarbatori de peste an, sa inteleaga ca pot castiga sume consistente din dorinta celor cu bani de a retrai episoade din copliarie sau de a participa la noi experiente pe care le vad doar la televizor, integrandu-se personal in aceste traditii si obiceiuri. Trebuie doar sa aiba la tara, de preferat in zona montana, o casa sau vila pe care tot incearca sa o vanda de ani buni fie sa aiba o fospodarie mai mare cu cel putin doua camere disponibile pentru musafirii de la bucuresti care vor plati circa 1000 euro pe saptamana pentru a se bucura de Sarbatori ca la Tara !, a spus Narcisa Uta de la Klanar Imobiliare.

Pana la lansare portalului dedicat, toti cei care vor sa intre in acest program pot accesa siteul agentiei la adresa www.arges-imobiliare.ro pentru a vedea exact criteriile de acces in program si chiar pot aplica deja pentru inchirierea in regim IMOTURISM.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....