Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Numirea comisarului din Teleorman la şefia IPJ Argeş „este o jignire la adresa polițiștilor argeșeni” CINE SPUNE ASTA ?

Publicat

in

Recenta numire a unui apropiat al ministrului Carmen Dan, fost adjunct al IPJ Teleorman- Tudorel Pieleanu, la sefia IPJ Argeş nu a rămas fără ecou în randurile politicienilor. Deputat PNLDănuț Bica, a comentat aceasta numire astăzi, la conferinţa săptămânală a PNL Argeş. Parlamentarul consideră că impunerea în fruntea Inspectoratului Județean de Poliție a unui om din afara județului este o „jignire” la adresa polițiștilor din Argeș. Bica este de părere că se găseau destui oameni capabili în județ, care puteau conduce IPJ, în condițiile în care cei mai mulți admiși de la Academia de Poliție sunt din Argeș. Chiar și în aceste condiții însă, IPJ Argeș va fi condus de un apropiat al ministrului Carmen Dan, fost adjunct al IPJ Teleorman- Tudorel Pieleanu.

„Numirea lui Tudorel Pieleanu este o jignire la adresa polițiștilor argeșeni. Nu cred că nu se găsea un ofițer care să îndeplinească condițiile funcției, din Argeș. Cei mai mulți admiși la Academia de Poliție sunt din Argeș. Și asta nu ar fi nimic, dacă nu am fi pierdut, pe rând, șefiile tuturor instituțiilor deconcentrate. Probabil se dorește un control direct al IPJ Argeș și s-a nimerit ca cel pus să o facă să fie și o cunoștință personală a ministrului Carmen Dan”, a declarat deputatul Bica.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – Vedeta PRO TV, Elena Lasconi, candidatul USR la Primăria Câmpulung FOTO

Publicat

in

De

Cunoscuta vedetă de la Pro TV va candida la următoarele alegeri. Mai exact, aceasta dorește să devină primar la Câmpulung Muscel. Daca anunțul initial a fost făcut chiar de Elena Lasconi, care este intrigată de faptul că în orașul în care dorește să candideze nu se ivestește și nu se modernizează nimic, zilele trecute a venit si confirmarea ca vedeta TV a ales si partidul in cu care va merge alaturi la primăria Câmpulung.  Astfel, in emisiunea CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV, deputatul USR Ionuț Moșteanu a dezvaluit faptul că Elena Lasconi va reprezenta USR la alegerile pentru Primăria Campulung. ” Elena Lasconi va fi candidatul cu care USR va castiga alegerile din Campulung. Elena va pune capat dominatiei PSD in orasul in care nu s-a făcut nimic in ultimii ani, va revitaliza Câmpulungul !”, a spus Ionuț Moșteanu. De aproape 14 ani prezentatoarea de la Pro Tv are o casă în această localitate și ca urmare s-a atașat enorm de toată regiunea. Zilele trecute, ca raspuns la faptul ca Primăria Câmpulung nu a fost in stare sa  monteze un brad in centru orasului, aceasta a invitat muscelenii la impodobirea unui imens brad aflat chiar in curtea casei vedetei.

LIVE – CHESTIUNI ARZATOARE

LIVE emisiunea CHESTIUNI ARZATOARE – PENSIILE SPECIALE ELIMINATE CU JUMA DE GURA DE ORBAN – CINE A BĂGAT ZÂZANIE ÎN USR ! SE SCINDEAZĂ PARTIDUL LUI BARNA ?Intră şi tu in direct la tel: 0348 410 318, pe mesageria FB sau WhatsApp 0744 980 915

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 13 decembrie 2019

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

START TRASEISM – Doi deputaţi PSD au trecut la PNL!

Publicat

in

De

Deputatul PSD Elena Hărătău şi-a anunţat, miercuri, trecerea la PNL. Elena Hărătău a transmis conducerii forului legislativ că, începând cu data de 2 decembrie, şi-a încetat activitatea ca deputat în grupul parlamentar al PSD şi va activa în grupul parlamentar al PNL.

Tot miercuri, vicepreşedintele Camerei Carmen Mihălcescu a anunţat că deputatul Mihăiţă Găină va activa, de asemenea, în grupul parlamentar al PNL.

Mihăiţă Găină şi-a dat demisia din PSD la 1 octombrie şi a votat în favoarea moţiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului Dăncilă, iar Elena Hărătău este unul dintre deputaţii PSD care au votat pentru învestirea Guvernului Orban. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend