spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Nu scriem degeaba ! Problemele puse pe tapet de PROFIT, în atenţia consilierilor locali

Facebook Twitter Google+
Nu scriem degeaba ! Problemele puse pe tapet de PROFIT, în atenţia consilierilor locali

Zilele trecute, prin intermediul paginii de internet a ziarului nostru, www.ziarulprofit.ro, atrǎgeam atenţia autoritǎţilor locale privind focarul de infecţie din plin centrul municipiului, mai exact din zona Fǎgǎraş. Valea cu pricina, care foloseşte drept suport pentru zeci de spaţii comerciale, s-a transformat de curând într-o adevǎratǎ groapǎ de gunoi. Fiecare aruncǎ ce vrea şi cât vrea în zonǎ iar eventualele ploi ar putea produce, din nou un dezastru, din cauza gunoaielor care vor înfunda canalul.

Si cum nu de puţine ori au fost semnalate astfel de probleme, am fi aşteptat ca reprezentanţii biroului de mediu din cadrul primǎriei sǎ ia mǎsuri în acest sens şi chiar sǎ de amenzi celor care sunt vinovaţi.

Un consilier local cu atitudine

Atitudine a luat însǎ, pe o paginǎ de socializare, ce-i drept, consilierul local din partea PAM, Ionel Pǎunescu. A fost la faţa locului, a fotografiat şi apoi a concluzionat.

„Prin indolenţa şi nepǎsarea noastrǎ, printr-o educaţie insuficientǎ a unora dintre noi, prin dezinteresul şi indiferenţa departamentelor de mediu şi salubritate din administraţia oraşului,prin neimplicarea şi lipsa de intervenţie a proprietarilor de magazine (unul mai arhitectural decât altul) din zona centralǎ, cu siguranţǎ ,,vom reuşi” sǎ transformam canalul dintre magazinul  Vidraru şi intersecţia Fǎgǎraş într-o ,,MARE GROAPA DE GUNOI”! ,,Ne vom ruga cu toţii sǎ plouǎ torenţial pentru cǎ numai printr-o viiturǎ, acel canal va fi mǎturat şi curǎţat iar toate gunoaiele de acolo vor fi duse în albia râului Argeş ,astfel mediul înconjurǎtor din zona localitǎţii noastre va fi din ce în ce mai protejat !Aşteptǎm cu interes soluţii şi implicare !” a spus Ionel Pǎunescu.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....