spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Nu ratați MAREA DESCHIDERE- CHINA MEGA SHOP – URSUL PANDA!

Facebook Twitter Google+
Nu ratați MAREA DESCHIDERE- CHINA MEGA SHOP – URSUL PANDA!

Au mai rămas doar două săptămâni de zile până la deschiderea unui super centru comercial în Curtea de Argeș. In zona de nord a orașului, lângă KAUFLAND, se va inaugura CHINA MEGA SHOP – URSUL PANDA!
Peste 5000 de articole, produse pentru toate vârstele, toate gusturile și mai ales toate buzunarele vor putea fi cumpărate de la CHINA MEGA SHOP – URSUL PANDA! Imbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, cosmetice, articole de uz casnic, scule sau rechizite la prețuri de importator, la cele mai mici prețuri din oraș vor putea fi cumpărate doar de la CHINA MEGA SHOP – URSUL PANDA!
Argeșenilor li se oferă alternativă – Produse de calitate, fără adaos comercial mare, gamă variată și adaptată tuturor nevoilor, în zona de nord a orașului, pe platforma comercială care se dezvoltă de la o lună la alta.
Așadar, nu ratați marea deschidere de la jumătatea lunii martie, de unde nu vor lipsi cadourile, reducerile și surprizele.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....