spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Nu ratati ! Maia Morgenstern intr-o piesă de teatru la Mioveni

Facebook Twitter Google+
Nu ratati ! Maia Morgenstern intr-o piesă de teatru la Mioveni

Maia Morgenstern revine pe scena Casei de Cultură din Mioveni, duminică, 11 martie, de la ora 19.00. în piesa „Şofer/Pictor“, în regia lui Alexandru Dabija şi scenografia Andradei Chiriac.
Mira – interpretată de Maia Morgenstern este o pictoriță, care după patruzeci de ani de cariera artistică în America de Sud, revine în Israel, în casa copilăriei sale. Acasă, Mira descoperă că fratele său a murit, iar în locul lui trăieşte prietenul acestuia, Aaron – interpretat de Lucian Iftime. care este şofer de camion și care şi-a pierdut memoria din cauza unui accident. Ce urmează rămâne să descopeiri dumneavoastră pe parcursul a 100 de minute avuroase și imprevizibile.
Biletele pot fi cumpărate în fiecare zi de luni până vineri inclusiv, între orele 8 și 16, de la Centrul Cultural Mioveni și de la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia. Un bilet de intrare la un spectacol costă 35 de lei.
Piesa face parte din cea de-a V-a ediție a Festivalului de Teatru Mioveni. Organizatorii evenimentului sunt Primăria Orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....