spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

NU RATA, MÂINE ! Gratis, SUTE DE PERNE, CAFEA, CROISANT si alte premii la deschiderea magazinului JYSK din Curtea de Arges

Facebook Twitter Google+
NU RATA, MÂINE ! Gratis, SUTE DE PERNE, CAFEA, CROISANT si alte premii la deschiderea magazinului JYSK din Curtea de Arges

Maine, joi, 24 mai, ora 8:00, esti asteptat cu o multime de premii si alte surprize la deschiderea noului magazin JYSK Curtea de Argeș, langa KAUFLAND.

Iata anuntul companiei JZSK:

Te așteptăm joi, 24 mai, ora 8:00, în noul magazin JYSK Curtea de Argeș din strada Albești nr. 30F, Curtea de Argeș, să sărbătorim deschiderea și să bem o cafea împreună. În plus, te invităm să te bucuri de cadouri minunate și oferte incredibile cu ocazia deschiderii JYSK Curtea de Argeș.

Te așteptăm cu:

  Un mic dejun delicios. Începe dimineața cu o cafea proaspătă și un croissant între orele 8.00 – 10.00.

  150 de perne GRATIS. Oferim 150 de perne cu umplutură naturală primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei.

 Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile în perioada 14 – 20 mai 2018.

 Până la 10 rate fără dobândă! Prin CardAvantaj și Star Card, numai cu ocazia deschiderii JYSK Curtea de Argeș!

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar în magazinul JYSK Curtea de Argeș din strada Albești nr. 30F.

Cu ocazia deschiderii magazinului JYSK Curtea de Argeș din strada Albești nr. 30F, te invităm la concurs!  Vezi catalogul de deschidere, alege produsul preferat din catalog, completează formularul de concurs de mai jos și poți câștiga un prin tragere la sorți un Card Cadou JYSK în valoare de 1500 de lei!

CLICK AICI PENTRU CONCURS 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....