Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Noile autobuze scumpesc biletele de transport în comun. Prețuri la bilete și abonamente pentru 2015

Publicat

in

Împrumutul pe care municipalitatea l-a contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare scumpește biletele de autobuz în Pitești. Anul viitor, piteștenii vor circula cu autobuze noi, moderne, dar vor scoate și mai mulți bani din buzunar pentru transportul în comun. Pe ordinea de zi a şedinţei din această săptămână a Consiliului Local Pitești este inclus un proiect privind majorarea tarifului de transport la 1 ianuarie 2015. Publitrans a obţinut un credit de circa 13.000.000 de euro pentru cumpărarea a 70 de autobuze noi, iar acestea ar urma să intre pe trasee în vara anului viitor. Prețul unui bilet cu o singură călătorie este la ora actuală de 1,8 lei în Pitești. Conform proiectului care urmează să fie dezbătut de consilierii locali, noile tarife la bilete și abonamente sunt următoarele:

– bilet pentru o călătorie – 2 lei

– bilet pentru 2 călătorii – 4 lei

– abonament pe o linie pentru o săptămână – 16 lei

– abonament pe o linie pentru două săptămâni – 32 de lei

– abonament pe o linie lunar – 62 de lei

– abonament pe două lunii lunar – 98 de lei

– abonament pentru toate liniile lunar – 144 de lei

– abonament nenominal pentru toate liniile – 179 de lei

– abonament lunar redus pentru pensionarii cu venituri de peste 800 de lei şi vârsta de până în 65 de ani: 31 de lei pe o linie; 49 de lei pe două linii

– abonament lunar redus pentru pensionarii cu venituri de sub 800 de lei şi vârsta de peste 65 de ani: 6,5 lei pe o linie; 10 lei pe două linii

– abonament lunar redus pentru pensionarii cu vârste între 65 şi 70 de ani – 1, 6 lei

– abonament pentru persoanele cu dizabilităţi – 45 de lei

–  bilet de control (amendă) – 23 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Plăţi nelegale la Liceul Tehnologic „Ferdinand I” din Curtea de Argeş!

Publicat

in

De

După cum anunțam și în edițiile precedente ale ziarului nostru, Curtea de Conturi a României a făcut public cel mai recent raport de activitate privind controalele desfăşurate la instituţiile publice din ţară. Conform raportului, în perioada februarie-decembrie 2017 ar fi fost efectuate plăți nelegale în sumă de 13.934 lei reprezentând drepturi salariale acordate peste nivelul prevăzut de reglementările aplicabile în vigoare urmare încadrării necorespunzătoare a doi doi salariați din cadrul Liceului Tehnologic „Ferdinand I” Curtea de Argeș. „În timpul misiunii de audit persoanele cu atribuții din cadrul entității au stabilit întinderea prejudiciului adus bugetului local, operațiune din care a rezultat că suma certă a acestuia este de 15.575 lei, din care 13.934 lei reprezintă plăți nelegale efectuate din fonduri publice şi 1.641 lei accesorii fiscale aferente. Prejudiciul adus bugetului entităţii, în suma certă de 15.575 lei, face obiectul prevederilor art.2 alin.1 și alin 3 din Legea nr. 78 din 28 martie 2018 privind exonerarea personalului plătit din fonduri publice de la plata unor sume reprezentând venituri de natură salarială”, se arată în raport.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Rareș Bogdan, fotografie de colecție: ‘Mulțumesc Laurei!’

Publicat

in

De

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, a prezentat, pe pagina de socializare, o fotografie de colecție.

Europarlamentarul liberal a făcut publică o fotografie din copilărie, de pe vremea în care era elev.

Totodată, el a ținut să-i mulțumească Laurei, una dntre colegele sale de atunci, pentru fotografie.

Să vedem dacă mă recunoașteți!
(Mulțumesc Laurei, una dintre colegele mele de atunci, pentru fărâma de copilărie!)”, a scris, pe Facebook, Rareș Bogdan.

Vezi și SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Este posibil ca imaginea să conţină: 11 persoane

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend