Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Noi dezvăluiri făcute de avocatul lui Gheorghe Dincă! ‘Au decis să meargă pe un alt traseu decât cel pe care l-a urmat inculpatul’

Publicat

in

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al criminalului Gheorghe Dincă, a făcut dezvăluiri bombă despre ancheta crimelor din Caracal.

Avocatul susține faptul că anchetatorii au vrut să scape de presă și îi suspectează pe acești că au vrut să ascundă date din anchetă.

„Aveau datele că trebuie să ajungă într-o anumită localitate, sau la marginea unei anumite localități unde se întâmplase treaba asta și au decis dânsii pe ce traseu să meargă, dar să ajungă acolo.

Problema e că au decis să meargă pe un alt traseu decât cel pe care l-a urmat inculpatul și din punctul meu de vedere, aici s-a greșit enorm. Pentru că, dacă într-adevăr se voia ca inculpatul să recunoască și să-și dea seama de locul în care a abandonat trupul aceste fete, ar fi trebuit să se urmeze drumul pe care dânsul l-a făcut.

Problema este că, în acestă căutare, mai era o mica problemă, presa, care deranja.

Și atunci se luau tot felul de măsuri pentru ca presa să fie îndepărtată. Vreau să vă spun că și pe mine m-a surprins modul în care anchetatorii au înțeles să se ferească de presă pe tot parcursul drumului care s-a făcut până acolo.

Au fost porțiuni pe care dânsii s-au întors din drum, tocmai în ideea de a induce presa în eroare, sau s-au dus într-o direcție, s-au întors în altă direcție, la un moment dat au blocat drumurile”, a declarat Bogdan Alexandru la un post de televiziune, informează antena3.ro

Vezi și

Vești pentru pensionari! A apărut un nou tip de pensie

Vești mari! De la 1 septembrie se vor majora pensiile

ANAF intră la rupere! Nimeni nu va scăpa

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

ACUM ! Accident grav în Curtea de Argeș – barbat lovit in plin de o masina

Publicat

in

De

In urma cu putin timp, un grav accident a avut loc in Curtea de Arges, pe strada 1 Decembrie, langa supermarket 7 din 7. Un barbat care a incercat sa traverseze neregulamentar a fost lovit in plin de o masina SKODA OCTAVIA care se indrepta spre manastire. Soferul masinii spune ca barbatul i-a aparut brusc in fata, a incercat sa franeze imediat dar , efectiv nu a putut evita sa-l loveasca. Barbatul a fost trantit la pamant si a suferit rani grave. La fata locului s-au deplasat echipajele medicale care l-au transportat la urgenta Spitalului Municipal din Curtea de Arges. Politia a sosit si ea la fata locului si a demarat cecetarile pentru a stabili circumstantele producerii accidentului .

Circulatia pe strada 1 Decembrie a fost blocata total circa 30 minute

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

‘Șocul’ majorării pensiilor cu 40% explicat de Băsescu: ‘poate prăbuși țara’!

Publicat

in

De

Fostul președinte, Traian Băsescu, a explicat care ar fi efectele în urma majorării punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie, ținând cont că acești bani nu vor fi produși din taxele și impozitele colectate de ANAF. 

Prezent în platoul Știrilor B1 TV, Băsescu a vorbit despre legea pensiilor, care prevede creșterea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie:

”Consiliul Fiscal a fost întotdeauna extrem de responsabil cu ce a făcut. (…) Pe de altă parte, este un angajamemnt care nu este lipsit de acoperire. Pensiile sunt mici în raport cu cheltuielile pe care le are orice familie. Dar foarte probabil, și eu susțin această variantă, mai fericită era varianta unei creșteri eșalonate. N-ai cum să produci acest șoc de 40%. Discutăm de creșterea cu 40% a pensiilor a cinci milioane de oameni”, a spus Traian Băsescu.

În ceea ce privește declarațiile reprezentanților Guvernului, conform cărora acești bani sunt prevăzuți în buget, Traian Băsescu a precizat: ”Sunt desenați în buget, ei trebuie împrumutați. Este clar că banii nu sunt. Au făcut un desen în care bugetul este corespunzător situației în care plătesc creșterea cu 40%, dar acei bani nu vor fi produși din taxele și impozitele colectate de ANAF, ci vor fi împrumutați. Deci, ei nu spun o minciună când spun că banii sunt prevăzuți în buget. Da, dar nu spun sursa: din împumuturi”.

Întrebat dacă până la sfârșitul anului s-ar putea recurge la formula eșalonării, fostul președinte a răspuns: ”Nu. De fapt, demagogia e atât de mare, încât oricine ar fi la putere, se va plăti. Nu am îndoieli aici. Decizia politică poate fi și deasupra realităților economice. Se sacrifică echilibrele macroeconomice ale țării pentru voturile care urmează în noiembrie. (…) Personal, cred că s-a ajuns la o limită care poate prăbuși țara. Nu exagerez deloc”.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend