spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Noapte de groazǎ pentru pompieri – Un singur echipaj la trei incendii majore

Facebook Twitter Google+
Noapte de groazǎ pentru pompieri – Un singur echipaj la trei incendii majore

A fost o noapte de groazǎ pentru pompierii argeşeni care au avut parte de mai multe evenimente la care au trebuit sa reactioneze prompt.

Pentru echipajul unei autospeciale cu apa şi spumǎ din cadrul subunitatii Curtea de Arges, a fost parca, mult mai greu, avand in vedere ca a intervenit la trei incendii in doar cateva ore. « Am avut o autospeciala pe care am trimis-o in ajutor colegilor de la Campulung unde a fost un incendiu major. Cand se intorceau, pe drum, au fost anuntati de un alt incendiu, de la Valsanesti Musatesti. S-au oprit acolo, au lichidat focul iar apoi au plecat de urgenta catre Curtea de Arges unde s-au dus direct pe strada Luncilor unde, de asemenea, a avut loc un incendiu major » a declarat Cristian  Punga, comandantul ISU Curtea de Arges.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....