spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Nimeni nu se aștepta la asta! Un complex renumit este demolat

Facebook Twitter Google+
Nimeni nu se aștepta la asta! Un complex renumit este demolat

Lovitură pentru mii de romani! Cei care cumpărau din acest loc au parte de vești proaste! Se pare că acesta este în curs de demolare

Complexul Europa din Capitală, vechi de 24 de ani, urmează să fie distrus în totalitate. Proprietarii terenului intervin şi ei, la o săptămână după ce au început lucrările de demolare. Astăzi, mai multe excavatoare şi buldozere vor dărâma toate construcţiile care încă mai există în zonă, scrie antena3.ro.

Cunoscut drept un rai al evazioniştilor, Complexul Europa a fost mereu în vizorul autorităţilor. S-a încercat de nenumărate ori închiderea lui, însă toate tentativele au eşuat. Abia la sfârşitul lunii iulie a acestui an, după o acţiune amplă, s-a decis demolarea construcţiilor fără autorizaţie.

Tot atunci, 700 de poliţişti şi 250 de jandarmi au controlat mai multe standuri din care au confiscat 16 camioane de marfă contrafăcută şi zeci de mii de euro. Comercianţii sunt revoltaţi de acţiunea autorităţilor şi susţin că închiderea afacerilor lor şi demolarea complexului este ilegală.

Citește și

Lovitură pentru polițiști! Ordinul ministrului de Interne a fost publicat în Monitorul Ofical

Vești pentru mii de șoferi! Unde vă puteți contesta amenzile primite – Măsură adoptată de Senat

Adio ‘execuțiilor’ din Poliție? Propunerea care desființează jocurile din MAI

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments