Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Nimeni nu ar fi crezut! Cum a câștigat bani fostul principe al României

Publicat

in

Nimeni nu ar fi crezut! Fostul principe al României, Nicolae a mărturisit cum a câștigat bani.

Într-un interviu exclusiv acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari, nepotul ultimului rege al României, Mihai I, Nicolae Medforth-Mills, a povestit cum a muncit în perioada când a locuit în Anglia, pentru a .. câștiga bani.

Nicolae de România a dezvăluit că a avut o copilărie normală și că nu a fost niciodată bogat, în ciuda faptului că se înrudește cu membrii familiei regale britanice.

Nicolae Medforth-Mills: „Eu nu am fost un copil diferit. Doar la facultate a fost mai ciudat pentru mine, iar colegii m-au văzut un pic altfel pentru că au înţeles de unde vin, cine a fost bunicul meu şi ce a făcut nu numai pentru România, ci şi pentru Europa. Unii au fost foarte impresionați, alţii au fost de părere că sunt foarte bogat şi că nu trebuie să fac nimic pentru că am oameni în jurul meu, staff, dar au realizat foarte repede că sunt un om normal, înainte de orice altceva.”

Vitalie Cojocari: Şi aşa era? Aveaţi staff în jurul dumneavoastră? Eraţi foarte bogat?

Nicolae Medforth-Mills: „Niciodată. Mi-aş dori să fiu. Am fost un copil normal. Părinţii mei au lucrat ca părinţii normali, dar de când m-am mutat la o şcoală în sudul Angliei am devenit mult mai independent, aveam 14 ani, și încet încet am realizat ce înseamnă oamenii, ce înseamnă să lucrezi și ce înseamnă fiecare liră”

Vitalie Cojocari: „Si ce inseamna fiecare liră?”

Nicolae Medforth-Mills„Am avut mai multe joburi si am castigat mai mult sau mai putin, depinde de orele sau de functie, dar inveti incet incet cum sa strangi banii, cum sa-i cheltuiesti, pe ce, daca este justificat sau nu.”

Mai mult, fostul principe a spus că, la vârsta de 17 ani, a muncit într-un supermarket, la firma unui prieten, unde … nu facea ”nimic interesant”.

Vitalie Cojocari: Ce joburi ați avut pentru a supraviețui în Anglia?

Nicolae Medforth-Mills: „Când am fost la liceu, am avut sprijin de la părinții mei. De la 17 ani am început să lucrez la un supermarket, la firma unui prieten”.

Vitalie Cojocari: „Ce făceați în supermarket?”

Nicolae Medforth-Mills„Nimic interesant.”

Vitalie Cojocari: Ați distribuit marfă?

Nicolae Medforth-Mills: „Nu, am stat la casă mai mult. Iar din când în când am pus marfa pe raft. Nu mi-a plăcut deloc, dar prin asta am putut să strâng bani pentru a călători mai mult.”

Vitalie Cojocari: Nu aveați bani?

Nicolae Medforth-Mills: Nu. De unde aș fi putut să am bani? Nu apar din aer, nu cresc în copac. Fiecare dintre noi trebuie să lucreze. Asta am făcut. Am vrut să fac ceva și am lucrat să strâg bani să fac ceea ce am vrut.”

Însă fostul principe al României nu a muncit doar în supermarket, ci a încercat și o muncă mai grea: a montat gresie și mochetă și ”nu numai”.

Nicolae Medforth-Mills: „Am lucrat la un prieten, la firma lui si cu el am pus mai multe lucruri pe jos, in case.”

Vitalie Cojocari: „Mochetă, gresie?”

Nicolae Medforth-Mills: „Da, și nu numai.

Vitalie Cojocari: Și vă pricepeți la montat mochetă și gresie?

Nicolae Medforth-Mills: „Așa și așa, nu am făcut asta mult, dar îmi place să fac lucruri mai practice, să lucrez cu mâinile mele.”

Vezi si:Lege cu dedicație pentru șefii din Poliție! Vârsta de pensionare sare la 62 de ani

Noi detalii bombă ies la iveală! Cine este procurorul DNA care a închis dosarul lui Dan Barna

EXCLUSIV Majorare de 75%. Guvernul Dăncilă a ‘umblat’ la indemnizațiile foștilor deținuți politic

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Vicepremierul Raluca Turcan:’În fiecare minister am găsit găuri financiare’

Publicat

in

De

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, că bugetul pentru 2020 va fi gata până la sfârşitul anului şi că Executivul nu a putut veni imediat cu un buget după ce a fost învestit, deoarece a trebuit să acopere „găurile” lăsate de fosta guvernare.

„N-am putut veni cu bugetul imediat ce am fost învestiţi, pentru că am pregătit rectificarea, un alt efort uriaş pe care a trebuit să-l facem, să stingem problemele lăsate în braţe de către PSD pentru anul 2019. Vrem ca anul 2020 să ne prindă cu bugetul pregătit, astfel încât autorităţile locale vitregite de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii trei ani să poată să-şi construiască bugetele locale, întrucât activitatea autorităţilor locale are un rol uriaş în crearea de creştere economică, de care avem atâta nevoie la nivel naţional”, a spus Raluca Turcan.

Ea a susţinut că pe anul 2019 a fost prezentat un buget „fals” de către Guvernul PSD şi nu doreşte ca actualul Cabinet să se afle în aceeaşi situaţie.

„Bugetul pe anul acesta a fost fals prezentat şi gândit cu o diferenţă de 18 miliarde de lei. 43 de primării de municipii reşedinţă de judeţ rămăseseră fără acoperirea cheltuielilor de funcţionare”, a afirmat Turcan.

Potrivit acesteia, PSD a lăsat la ministere datorii de ordinul miliardelor de lei şi în fondul de rezervă al Guvernului liberalii au găsit „zero lei”.

financiare cu obligaţii de plată de ordinul miliardelor de lei. De exemplu, PNDL, la nivelul Ministerului Dezvoltării, cinci miliarde de lei, plus întârzieri la rambursările de TVA. Fondul unic de sănătate – trei miliarde de lei. Bugetul asigurărilor sociale, două miliarde de lei. (…) Nu am găsit aproape nimic la Guvern, în fondul de rezervă al Guvernului am găsit zero lei, iar la ministere nu pot să spun că am găsit vreun minister unde să nu fie probleme grave, cronice”, a afirmat vicepremierul.

Vezi și:Vești mari- Toți buncii vor primi bani în plus – Care sunt condițiile

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

Publicat

in

De

Veste mare pentru milioane de români! Aceștia ar putea primi mai mulți bani.

Ajutorul de șomaj și cel pentru încălzire ar putea crește anual, în condițiile în care un proiect legislativ propus pentru adoptare la Camera Deputaților prevede majorarea indicatorului social de referință (ISR), în funcție de care aceste prestații sociale se calculează.

Propunerea din Parlament urmează să intre curând pe ordinea de zi a deputaților, ei fiind cei care vor decide prin vot final dacă majorarea se va aplica sau nu.

Conform Legii nr. 76/2002, ISR reprezintă unitatea exprimată în lei la nivelul căreia se raportează prestațiile bănești suportate din bugetul asigurărilor pentru șomaj, acordate atât în vederea asigurării protecției persoanelor în cadrul sistemului asigurărilor pentru șomaj, cât și în vederea stimulării anumitor categorii de persoane pentru a se încadra în muncă, precum și a angajatorilor pentru a încadra în muncă persoane în căutarea unui loc de muncă.

În prezent, valoarea ISR este de 500 de lei, iar aceasta nu s-a mai modificat din anul 2008. Printre cele mai importante drepturi care se acordă în funcție de ISR, se numără indemnizația de șomaj și ajutorul pentru încălzire.

Propunerea legislativă nr. 213/2018, aflată acum în circuitul legislativ, prevede majorarea valorii ISR cu 100% din rata medie anuală a inflației, numai în condițiile în care valoarea acesteia este pozitivă. Dacă rata inflației este negativă, atunci se păstrează ultima valoare a ISR.

„Valoarea indicatorului social de referință se majorează cu 100% din rata medie anuală a inflației. În situația în care rata medie anuală a inflației are valoare negativă, se păstrează ultima valoare a indicatorului social de referință.”, scrie în propunerea legislativă din Parlament care ar urma să modifice Legea nr. 76/2002.

Potrivit expunerii de motive a propunerii legislative, indexarea automată a ISR cu un coeficient rezonabil ar putea elimina inclusiv eventualele derapaje la nivel bugetar.

Pe de altă parte, într-un punct de vedere din 2018 asupra propunerii, Guvernul de atunci dădea un aviz negativ considerându-se inoportun un astfel de demers în contextul economic actual (avizul Guvernului este unul consultativ, el nu are putere de decizie asupra parcursului propunerilor din Parlament), scrie avocatnet.ro

Deși respinsă de Senat (în calitate de primă Cameră sesizată), proiectul aflat acum la Camera Deputaților, care este și forul decizional, a primit raport favorabil de adoptare și urmează să intre pe ordinea de zi a deputaților. Un raport favorabil de adoptare înseamnă că există șanse foarte mari ca proiectul să fie votat și în Plen.

Vezi și:Vești mari- Toți buncii vor primi bani în plus – Care sunt condițiile

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend