Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Nicoleta Luciu a ajuns la spital din cauza dietei drastice: A fost băgată pe perfuzii

Publicat

in


Nicoleta Luciu a ajuns la spital înainte de Revelion din cauza dietei drastice la care se supune. Medicii au fost nevoiți să o bage pe perfuzii pentru că aceasta era deshistratată și avea mari dureri în stomac.

„Am avut o stare de leșin, mă durea rău burta, așa că m-am dus de urgență la spital. Mi s-a făcut o endoscopie, doctorii au constat că am gastrita și mi-au spus că risc să fac ulcer”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit cancan.ro.

Aceasta a precizat că într-un final a reușit să se pună pe picioare și că a ajuns la petrecerea de Revelion.

„Acum am lăsat deoparte cura de slăbire, nu mai merge așa. Înainte mâncam un baton pe zi și beam o cafea cu lapte ca să îmi taie pofta de mâncare”, a mai spus Nicoleta Luciu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

OMS mai spulberă un mit: Măştile singure nu sunt soluţia miracol împotriva pandemiei

Publicat

in

De

One World: Together at Home, cu Lady Gaga, Paul McCartney, Lizzo, Billie Eilish, va fi difuzat de cele mai importante televiziuni din lume

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Au intrat banii de la Comisia Europeană: Peste 2 miliarde de euro au ajuns în agricultură

Publicat

in

De

Comisia Europeană a rambursat României în acest an peste două miliarde de euro din sumele utilizate de la bugetul de stat pentru plăţile directe în agricultură, după ce o tranşă de 91,7 milioane de euro a intrat vineri în contul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), deschis la Banca Naţională a României, a anunţat, luni, MADR, anunță AGERPRES.

„În data de 3 aprilie a.c., Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a încasat în contul deschis la Banca Naţională a României suma de 91,7 milioane euro, reprezentând rambursarea de la Comisia Europeană din Fondul European de Garantare Agricolă a sumelor utilizate de la bugetul de stat de către APIA în luna februarie 2020 pentru acordarea schemelor de plăţi directe corespunzătoare anului de cerere 2019”, precizează instituţia.

Vezi și: Scandal MONSTRU la ROMATSA. Un politruc a fost numit peste noapte șef în locul unui controlor de trafic cu experiență de peste 30 de ani (DOCUMENT)

Potrivit sursei citate, această sumă se adaugă încasărilor din perioada 1 ianuarie – 31 martie 2020 din Fondul European de Garantare Agricolă în sumă de 1,64 miliarde de euro şi a celor din Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală în sumă de 348,32 milioane euro, încasările de la Comisia Europeană totalizând astfel 2,080 miliarde de euro, în cursul anului 2020.

Anul trecut, peste 846.600 de cereri unice de plată, pentru o suprafaţă totală de 9,7 milioane de hectare, au fost depuse la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură până la data limită când s-a încheiat campania de primire a cererilor. În cadrul campaniei aferente anului 2020, demarată pe 2 martie, fermierii români au depus 70.960 de cereri unice de plată pentru o suprafaţă de 227.989 hectare până la 10 martie. Ulterior, depunerea cererilor a fost suspendată având în vedere declanşarea stării de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: VIDEO Cum să îţi faci acasă o mască de protecţie împotriva COVID-19

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunţat pe 14 martie că a solicitat Comisiei Europene prelungirea termenului de depunere a cererilor unice de plată până la 15 iunie 2020, în condiţiile în care s-a luat decizia sistării depunerii acestor cereri la centrele Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) din cauza pandemiei de coronavirus. Termenul limită pentru depunere era 15 mai.

Începând de luni, cererile unice de plată aferente Campaniei 2020 pot fi depuse în format electronic prin utilizarea aplicaţiei IPA online, mijloacelor electronice de comunicaţii şi sistemului IACS, a anunţat APIA.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend