spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Nicolescu a pierdut procesul cu ANI – A facut recurs dar acuzatiile sunt grave

Facebook Twitter Google+
Nicolescu a pierdut procesul cu ANI – A facut recurs dar acuzatiile sunt grave

„În urma verificărilor, ANI a stabilit existenţa conflictului de interese prin semnarea sau aprobarea de către Nicolescu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, a 13 contracte şi a unui act adiţional de prelungire a perioadei de valabilitate, încheiate de consiliu sau instituţii şi servicii publice aflate în subordinea ori sub autoritatea acestei instituţii, cu societăţi la care el era acţionar majoritar. Astfel, în perioada 2006-2010, una dintre firme, o unitate service auto, a prestat, pe bază de comenzi, servicii către instituţii şi servicii publice care se află în coordonarea, subordinea sau sub autoritatea Consiliului Judeţean. Nouă contracte au fost încheiate sub semnătura lui Constantin Nicolescu, cinci cu aprobarea acestuia şi alte 12 sunt încheiate cu societăţi la care el sau afini de-ai săi sunt acţionari majoritari”.Acesta esta ultima acuzatie a celor de la ANI in cazul fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.

Valoare totală a contractelor este de 1.139.715,84 lei. Este al doilea dosar cu ANI în care Nicolescu a fost declarat incompatibil. Și în primul dosar Nicolescu a pierdut procesul.

Constantin Nicolescu a pierdut din nou un alt proces cu Agenția Națională de Integritate. ANI i-a făcut un nou dosar de incompatibilitate în perioada în care era în fruntea Consiliului Județean ar fi aprobat încheierea unor contracte între instituție și firme la care era acționar. Tribunalul Argeș a confirmat cele sesizate de ANI și l-a declarat luna trecută incompatibil pe Nicolescu.

Acesta a făcut recurs și următorul termen va fi pe 16 ianuarie 2016.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....