spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

NICI UN LOC DE CAZARE LIBER LA CURTEA DE ARGES – Toata lumea vine la Manastire de Sf Maria

Facebook Twitter Google+
NICI UN LOC DE CAZARE LIBER LA CURTEA DE ARGES – Toata lumea vine la Manastire de Sf Maria

In perioada 12-15 august în Curtea de Argeş nu mai existǎ locuri de cazare nici la hoteluri şi nici la pensiuni. De asemenea sunt ocupate toate locurile şi în localitǎţile învecinate, în special cele spre zona montanǎ, conform site-urilor de profil unde rezervǎrile au fost fǎcute cu multǎ vreme înainte.

Aglomeraţia de turişti ar putea fi pusǎ pe seama faptului cǎ în acea perioadǎ la Curtea de Argeş se organizeazǎ Zilele Oraşului însǎ hotelierii spun cǎ turiştii români vin pentru slujba de Sf Maria de la Mânǎstirea Curtea de Argeş iar cei strǎini pentru zona montanǎ a judeţului şi bineînţeles vizitarea mânǎstirii.

Probabil cǎ au aflat şi autoritǎţile locale de ce vin turiştii la noi aşa cǎ nu au mai investit în ultimii ani nici mǎcar în semnele şi marcajele specifice. Aşa se facǎ cǎ oamenii întreabǎ dacǎ Biserica Sf. Gheorghe e Mânǎstirea sau dacǎ Centrul de Culturǎ e Muzeu.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....