spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Nici nu s-au terminat amenajările – Parcul de la CCA a fost vandalizat

Facebook Twitter Google+
Nici nu s-au terminat amenajările – Parcul de la CCA a fost vandalizat

parc vandalizatAşa cum este bine ştiut, în această perioadă, în Curtea de Argeş se lucrează cu spor la amenajarea unui nou parc, lângă Centrul de Cultură şi Arte. În ciuda faptului că muncitorii fac tot posibilul să finalizeze lucrările chiar înainte de termen, argeşenii nu apreciază eforturile autorităţilor de a le crea condiţii civilizate aşa ca, noaptea trecută o parte din parc a fost vandalizat.

parc vandalizat (1)Aşadar, într-una din nopţile trecutem poliţiştii au fost anunţaţi prin numărul unic de urgenţă 112 că un grup de tineri s-au apucat să scoată din rădăcini copacii ornamentali abia plantaţi în parc. „O femeie care a văzut de la balcon tinerii care vandalizau parcul a sunat la poliţie iar aceştia au fost prinşi după ce scoseseră trei copaci. Probabil că au fost amendaţi însă nu cred că aceste lucruri se vor termina ci ne vom mai confrunta cu aşa ceva”, a declarat primarul Nicolae Diaconu.

parc vandalizat (2)Nopatea trecută, un alt grup de tineri se pare că au avut ceva „probleme” cu fântâna arteziană abia montată la intrarea în parc. Au luat o parte din aceasta pe care, după ce au spart-o au pus-o la loc.

Cum in zona nu există nici camere de supraveghere iar astfel de acte de vandalism au avut loc şi la vechiul locul de joacă pentru copii, nu este exclus ca problemele să mai apară.

Cel mai probabil va fi nevoie de mai multe patrule de poliţie pe timpul nopţii în zona Centrului de Cultură şi Arte pentru că altfel, investiţia de 1 milion de euro se va duce pe apa sâmbetei iar argeşenii cu spirit civic vor avea de suferit.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....