Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Nici n-a intrat godul galben in vigoare si zeci de gospodarii din Pitesti si Costesti au fost inundate

Publicat

in

inundatii curtea de arges 2012 2În această după-amiază, mai multe curţi ale locuitorilor din Gura Trivăii din Piteşti au fost inundate. Oamenii au muncit de zor pentru a scoate apa strânsă, dar se tem de ce îi aşteaptă la noapte. ”Bine că nu mi-a intrat în casă. M-a ferit Dumnezeu! Dar am înţeles că vin ploi torenţiale şi atunci să vedem cum vom face. Sperăm să ne ajute pompierii din timp, să nu ajungem în situaţia să ne plutească borcanele prin beci.”, a spus unul dintre proprietari. Situaţie similară este întâlnită şi în oraşul Costeşti.  Apa a pus stăpânire pe zeci de gospodării. Oamenii sapă şanţuri prin curţi pentru a face în aşa fel în cât să devieze cursul apei ca să nu ajungă în case. Acesta este şi cazul familiei Drăgan. Cei doi bătrâni locuiesc la strada principală, dar în spatele gospodăriei este un heleşteu al Primăriei. Apa a refulat şi le-a acoperit culturile. ”Sunt terminată. Pusesem şi eu grâu, aveam răsaduri cu ceapă, usturoi, nu mai am nimic. Totul a fost înghiţit de apă. Am pierdut şi banii investiţi, am irosit şi munca.”, a spus Constanţa Drăgan. Sotul ei s-a necăjit atunci când a văzut că totul s-a dus pe apa sâmbetei. ”Sunt bolnav. Sunt operat pe cord. M-am supărat rău când am văzut totul distrus, dar apoi m-am liniştit. M-a făcut soţia să înţeleg că este bine că nu a intrat apa peste noi în casă. Beciul îl mai avem terminat de apă, dar bine că nu a ajuns apa până la murături şi ce mai aveam noi pe rafturi.”, a povestit Constantin Drăgan. Meteorologii au instituit cod galben de inundaţii pentru judeţul Argeş, începând cu această seară, de la ora 21.00

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Veste bună! O nouă categorie de angajați va beneficia de salarii majorate

Publicat

in

De

Salarii majorate pentru o nouă categorie de angajați! Ministrul Lucian Bode a făcut marele anunț, astăzi,20 februarie 2020, în prezența ministrului Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru,la sediul Ministerului,acolo unde a avut loc  întâlnirea cu Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical, reprezentanții Federației Sindicatelor Poștașilor și ai managementului Companiei Naționale Poșta Română.

”Angajații Poștei Române de foarte multe ori au fost uitați când a venit vorba de îmbunătățirea condițiilor de muncă. Am văzut cum diverși manageri ce s-au perindat la conducerea companiei au fost acolo doar pentru a-și face imagine și pentru a bifa în CV o funcție. Astăzi suntem în situația în care trebuie să luăm urgent măsurile care să determine îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru salariații Poștei. Să le ceri angajaților Poștei să își facă treaba, dar tu ca și management al companiei să nu le asiguri condiții normale de muncă nu este în regulă. Mi-ar fi plăcut să îi văd pe acești foști șefi ai Poștei, măcar o dată să vadă ce înseamnă să mergi prin ploaie, noroaie sau arșița verii cu geanta de poștaș. De aceea, am cerut noului management al Poștei, să găsească soluții pentru ca munca acestor oameni să fie cu adevărat prețuită. Ei merită tot respectul nostru și sunt sigur că dacă se va face tot ceea ce și-a propus noul management al companiei, în curând vom vedea o redresare atât sub aspectul situației financiare cât și al calității serviciilor„ a declarat ministrul Lucian Bode.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Scandal de proporții! Ecaterina Andronescu l-a desființat pe Sebastian Burduja

Publicat

in

De

Senatoarea PSD s-a arătat de-a dreptul revoltată după ce Sebastian Burduja a făcut o declarație referitoare la alegerile anticipate. 

Mai exact, Sebastian Burduja a declarat că  ”toată lumea” vrea alegeri anticipate.

Ecaterina Andronescu a spus că nu are dreptul să spună că toți românii doresc alegeri anticipate din moment ce oamenii nu au fost întrebați. De asemenea, sociologul Vladimir Ionaș, aflat la Realitatea Plus, a zis că oamenii nu-și doresc o astfel de mișcare.

Ulterior a intervenit Ecaterina Andronescu: ”De bun simț este să nu vorbim despre ce vor românii pentru că nu i-am întrebat pe toți. Din respect pentru ei nu trebuie să facem asemenea aprecieri. Eu am tăcut când ați vorbit. Lăsați-mă să vorbesc. Dacă nu vreți să tăceți, vorbiți singur. Să facem dialog!

Ați zis că nu respectăm Constituția și că suntem în dispreț față de români. Asta în timp ce veniți să angajați răspunderea pe buget când în Constituție scrie clar că bugetul de stat se dezbate în Parlament. Este o încălcare gravă a Constituției ce ați făcut. Cum puteți face asemenea afirmații când dumneavoastră veniți și încălcați Constituția într-o manieră inimaginabilă? Nu mi-am putut imagina așa ceva! Vă mărturisesc că nu mă ajuta imaginația să văd că un Guvern dă, într-o noapte, 25 de ordonanțe. Când îl aud pe Ludovic Orban cum vorbește de ordonanțe care fac bine românilor… mă iau cu mâinile de cap”, a declarat Ecaterina Andronescu la Realitatea Plus.

”PSD este obișnuit să dea ordonanțe contra românilor”, a intervenit Sebastian Burduja.

”Ăsta este un neadevăr cât dumneavoastră de mare. Ați dat ordonanțe care nu au fost în dezbatere… așadar despre ce respect față de români vorbiți? Ne credeți oameni necitiți sau cum?”, a conchis Ecaterina Andronescu.

Vezi și: EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend