spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

NE MÂNDRIM CU EL ! Un pompier argeşean cu prezența de spirit a limitat efectele unui incendiu

Facebook Twitter Google+
NE MÂNDRIM CU EL ! Un pompier argeşean cu prezența de spirit a limitat efectele unui incendiu

a unui pompier cu experiență a limitat efectele unui incendiu izbucnit la un autoturism

S-a întâmplat ieri, în cartierul Prundu din Pitești. Un autoturism, condus de un bărbat, ce se afla în mers pe bulevardul Petrochimiștilor, a luat foc în dreptul unei biserici.
Imediat, șoferul a tras pe dreapta și incendiul a fost anunțat la 112.
Până la sosirea echipajelor specializate, mai mulți martori au sărit să îi dea o mână de ajutor șoferului și au încercat să intervină cu stingătoarele din autoturismele lor. Din fericire, în zonă s-a aflat și colegul nostru, plutonier adjutant șef Berbecaru Ionel, șef gardă de intervenție la Detașamentul de Pompieri Pitești, care era în timpul liber. Acesta a acționat atât cu stingătorul din autoturismul său, dar, experiența și prezența de spirit l-au făcut să se adapteze condițiilor și să meargă în biserica din apropiere, unde știa că va găsi stingătoare cu o capacitate mai mare pe care să le folosească eficient pentru stingerea incendiului produs de un scurtcircuit electric.
A reușit, astfel, să potolească focul, încă din faza incipientă și să limiteze efectele distructive ale acestuia. Au ars numai cablurile electrice și elementele combustibile ale compartimentului motor, fiind salvat restul autoturismului.

” Știm că meseria de pompier îți intră în sânge și devine un stil de viață, dar îi mulțumim colegului nostru pentru spiritul civic de care a dat dovadă”, este mesajul ISU Argeş.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....