spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Narcis Sofianu il ataca, din nou, pe Ionica – ” Iti multumim primar iubit ca ne-ai surprins ! „

Facebook Twitter Google+
Narcis Sofianu il ataca, din nou, pe Ionica – ” Iti multumim primar iubit ca ne-ai surprins ! „

Liberalul Narcis Sofianu continua postarile pe Facebook referitoare la anumite lucrari cu probleme de pe strazile Pitestiului.

„Fantana ” mesterului ” Ionica 🙂 Nu stiu daca unii dintre voi ati vazut postarea mea despre groapa „amenajata ” sub coordonarea domnului Ionica in asfaltul de pe Calea Craiovei. Dupa postare am fost taxat de domnul primar …am retinut ca este o lucrare care nu trebuie sa fie semnalizata si ca se va finaliza in maxim doua saptamani. Azi, ce sa vezi ?! Romanticul de mine am avut o surpriza …lucrarea nu era finalizata pentru ca este o fantana arteziana pusa in valoare de o alee cu balast natural. Iti multumim primar iubit ca ne-ai surprins ! 🙂 Tagma cum laudae !” este parearea lui Sofianu, insotita de cateva fotografii facute chiar la locul cu probleme.

Pitestenii nu par a fi de acord de aceasta data cu Sofianu iar cometariile lor demonstreaza acest lucru.

„Sa invoci un fenomen cat se poate de natural(o ploaie lunga de toamna) pt a ataca o persoana publica este un gest descalificabil.”

„D-le Narcis Sofianu, in calitate de consilier local, faceti parte din conducerea urbei. Ce ati facut concret pt. remedierea problemelor pe care le-ati sesizat? Daca e ceva in neregula vi se datoreaza si dvs. Sau sunteti doar un simplu contemplator al gropilor din asfalt?”

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....