Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Narcis Sofianu il ataca, din nou, pe Ionica – ” Iti multumim primar iubit ca ne-ai surprins ! „

Publicat

in

Liberalul Narcis Sofianu continua postarile pe Facebook referitoare la anumite lucrari cu probleme de pe strazile Pitestiului.

„Fantana ” mesterului ” Ionica 🙂 Nu stiu daca unii dintre voi ati vazut postarea mea despre groapa „amenajata ” sub coordonarea domnului Ionica in asfaltul de pe Calea Craiovei. Dupa postare am fost taxat de domnul primar …am retinut ca este o lucrare care nu trebuie sa fie semnalizata si ca se va finaliza in maxim doua saptamani. Azi, ce sa vezi ?! Romanticul de mine am avut o surpriza …lucrarea nu era finalizata pentru ca este o fantana arteziana pusa in valoare de o alee cu balast natural. Iti multumim primar iubit ca ne-ai surprins ! 🙂 Tagma cum laudae !” este parearea lui Sofianu, insotita de cateva fotografii facute chiar la locul cu probleme.

Pitestenii nu par a fi de acord de aceasta data cu Sofianu iar cometariile lor demonstreaza acest lucru.

„Sa invoci un fenomen cat se poate de natural(o ploaie lunga de toamna) pt a ataca o persoana publica este un gest descalificabil.”

„D-le Narcis Sofianu, in calitate de consilier local, faceti parte din conducerea urbei. Ce ati facut concret pt. remedierea problemelor pe care le-ati sesizat? Daca e ceva in neregula vi se datoreaza si dvs. Sau sunteti doar un simplu contemplator al gropilor din asfalt?”

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Moise Guran face dezvăluirea explozivă! Nicușor Dan umilit

Publicat

in

De

Fostul jurnalist, Moise Guran, trece la dezvăluiri, avându-l în vizor pe Nicușor Dan. 

„Programul lui Nicușor Dan nu s-a schimbat față de 2016, nici opinia mea față de candidatura lui”, a transmis Moise Guran pe propria pagină de Facebook.

„Îmi pare rău, dar eu sunt om liber, și cred în limite clare ale compromisului în politică. În 2016 am insistat ca Predoiu să se retragă în favoarea lui Dan tocmai pentru că devenea previzibilă câștigarea alegerilor de către Dragnea, în urma pierderii Bucureștiului pe mâna dezbinării opoziției.
Iar pentru că asta chiar s-a întâmplat, în stradă am stat noi să apărăm democrația, nu Băsescu, nici Orban.
Nu cred că este acceptabil ca acum Băsescu și Orban să decidă pentru noi ce putem sau ce nu putem noi vota. Nu, nu pentru asta am stat în stradă. Acesta nu este un mod nou de a face politică ci unul foarte vechi, cel care ne-a adus pe toți unde ne-a adus”, a scris Guran.

Vezi și:

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Informații utile! Când și cum îi va afecta, sistemul de imigraţie ce va fi aplicat în UK ,pe cei care doresc să se stabilească în Regat?

Publicat

in

De

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a informat că sistemul de imigraţie pe bază de puncte a fost gândit de mult timp de Guvernul britanic, iar datele din documentul politic publicat la 19 februarie sunt trasate în linii mari.

Sistemul de imigraţie pe bază de puncte, ce va fi aplicat în UK, nu îi afectează pe românii şi restul cetăţenilor UE care care s-au înregistrat pentru statut special, de rezident sau pre-rezident, ci pe cei care doresc să se stabilească în Regat, anul viitor, când expiră perioada de tranziţie post-Brexit, a declarat, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble.

Potrivit unui document ce prezintă planurile guvernului de la Londra, cetăţenii UE cu o calificare în meserie se pot înscrie pentru a se stabili în Marea Britanie, de la 1 ianuarie 2021, dacă vor cumula minim 70 de puncte, acordate pentru criterii precum calificarea în muncă, educaţie, dacă au deja un angajator în Regat şi dacă au un venit minim garantat.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend