spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Muzeul de mașini al lui Ion Țiriac şi-a deschis porţile (FOTO)

Facebook Twitter Google+
Expoziția, amenajată la Otopeni, prezintă 150 de mașini, de la modele din secolul al XIX-lea până la cele din prezent, dintre care 64 de automobile exotice, prezentate în premieră în România, scrie autoindustry.ro.

Printre modelele de referință, care se pot admira la expoziție, se numără produse de branduri celebre – Mercedes-Benz, Jaguar, Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce, Bentley, Maserati, Aston Martin, Cadillac, Ford, Lancia, Fiat, Chevrolet, Jensen.

Cel mai vechi exponant este un Hurtu 3 1/2 Quadricycle, fabricat în 1899, fiind unul din cele șapte exemplare care mai există în prezent.


Foto: autoindustry.ro

„Se spune că cea mai sănătoasă investiție în momentul de față sunt mașinile istorice. Am început târziu. Dacă mi le permit, le cumpăr pentru că-mi plac. Am adunat tot ce-i aici. Nu e totalul mașinilor, sunt vreo 250. Dacă-mi plac mie, eu vreau să le ofer și altora, să se bucure, eventual, de ceea ce văd. E păcat ca cel puțin copiii, tineretul, lumea care se bucură de așa ceva, să nu le vadă”, spune Țiriac.

Expoziția se poate vizita de miercuri până duminică, în zilele de miercuri, joi și vineri, expoziția fiind deschisă între orele 14 și 19, iar sâmbăta și duminica, între orele 10 și 19. Prețul unui bilet este de 15 lei pentru adulți și de 7 lei pentru elevi, studenți și pensionari, copiii sub șapte ani beneficiind de intrare gratuită.


Foto: autoindustry.ro

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments