spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Mutarea anului în fotbal! Gigi Becali vrea să-i ia ‘averea’ lui Hagi

Facebook Twitter Google+
Mutarea anului în fotbal! Gigi Becali vrea să-i ia ‘averea’ lui Hagi

Aceasta ar fi mutarea anului în fotbalul românesc! Gigi Becali a anunțat că vrea să-i ia „averea” lui Gică Hagi.

Mai exact, finanțatorul de la FCSB vrea să-l transfere pe fiul „Regelui”, Ianis Hagi. Becali e pregătit să îi ofere lui Hagi, în această vară, 3 milioane de euro + 20% dintr-un eventual transfer. Un total de 16 milioane de euro, susține Becali.

„Ianis e copilul lui Gică, e averea lui. Eu dacă-l iau mâine pe Ianis, îl pun direct căpitan. Știți de ce? Ianis are personalitate de căpitan! Ianis e chiar mai bun căpitan decât tatăl lui. Deci dacă l-aș lua, direct căpitan! El poate să conducă echipa din teren. Mai bun căpitan decât toți căpitanii pe care-i am eu la ora asta e Ianis! Așa-l văd eu! Nu am discutat niciodată cu Gică de un eventual transfer. Am vorbit, așa, în glumă. Eu cred că în Belgia sau în alta parte, unde merge, poate să dea și chix.

Trebuie să faci pașii corecți. Următorii pași pentru Ianis cred că ar trebui să fie România, o echipă mare. Ianis e prea valoros, nu îmi mai permit să-i zic ceva lui Gică. Gică știe, dacă ar vrea mi-ar spune să-l aduc la mine. Dacă ar accepta Gică, aș pune clauza: joacă titular meci de meci, în contract. Sau că nu poate fi schimbat! Nu vreau să vorbesc mai mult. Dacă pleacă de la Viitorul, costă 3-4 milioane. 3 milioane! De la Steaua, iau 40-50! Atât iau eu pe el. Lui Gică îi dau 3 și cu 20% din 50, adica îi mai dau 13. Deci 16 milioane! La Viitorul n-are cu cine să joace. Valoarea lui Ianis e prea mare ca să poată juca la Viitorul. Are valoare prea mare și față de Draguș, și față de toți. Trebuie să ai cu cine să joci dacă ești Ianis”, a spus Becali, la PRO X.

Vezi și

EXCLUSIV Ce ascund, de fapt, oamenii lui Carmen Dan – Adevărul a ieșit la suprafață

Radiografia Bugetul.ro Scene de coșmar în România! Bătaie cu săbii – Un celebru clan implicat

Vești pentru angajați! Ce se întâmplă cu contractele de muncă

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments