spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Momente de Oscar! Sărut între două actriţe la premii. Gal Gadot a îmbrăţişat-o prea călduros pe câştigătoarea serii, Frances McDormand

Facebook Twitter Google+
Momente de Oscar! Sărut între două actriţe la premii. Gal Gadot a îmbrăţişat-o prea călduros pe câştigătoarea serii, Frances McDormand

Moment de euforie la cea de-a 90-a ediţie a premiilor Oscar. Actriţa Gal Gadot, cunoscută în special pentru rolul său din filmul american Wonder Woman, a pupat-o pe buze pe Frances McDormand, vedeta care a primit trofeul Oscar la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal”.

Cele două celebrităţi s-au întâlnit la petrecerea care a avut loc după încheierea galei de decernare a Premiilor Oscar. Probabil din cauza emoţiilor, Gal Gadot i-a dat un sărut pe buze câştigătoarei serii, iar din pozele apărute în mediul online se observă că aceasta l-a primit bucuroasă. Vedetele au stat câteva secunde îmbrăţişate, timp în care modelul israelian a felicitat-o pe actriţă.

.tcu-image-970605597367455745 {
background-image: url(https://pbs.twimg.com/card_img/970599108359741440/vKjTd4VY?format=jpg&name=600×314) !important;
background-size: cover !important;
}

Frances McDormand a primit trofeul Oscar la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”, regizat de Martin McDonagh. Acesta este al doilea trofeu Oscar primit de Frances McDormand în carieră. Gal Gadot a urcat pe scenă, în cadrul aceluiaşi eveniment, pentru a înmâna un Oscar la categoria ,,cel mai bun machiaj”.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....