spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Miuţescu şi Mitrofan susţin afirmaţia lui Sofianu: „PNL nu are cum sa progreseze dacă este condus de slugi ale PSD”

Facebook Twitter Google+
Miuţescu şi Mitrofan susţin afirmaţia lui Sofianu: „PNL nu are cum sa progreseze dacă este condus de slugi ale PSD”

Declaratiile fara precedent de astazi ale lui Narcis Sofianu arata adevaratul dezastru  ce pandeste PNL Arges daca nu se iau masuri radicale,  dar mai ales arata motivul clar al esecului partidului la alegerile din 2016. „PNL Argeş NU are cum să progreseze dacă este condus de slugi ale PSD-ului şi domnul Ion Popa este sluga PSD-ului, este principala slugă a acestui partid. Eu nu vreau să stau în pat cu duşmanul, cu diverşi căţelandrii racolaţi de PSD. Vreau un partid condus de liberali, de oameni care au principii liberale”, declarat Sofianu, fost candidat la primaria Pitesti. Declaratia sa a enervat la culme buna parte a liberalilor, in special pe cei proveniti din randurile PDL, dar a si dat satisfactie altora.

Chestionati pe aceasta tema, fostul deputat si presedinte al PNL Arges, Adrian Miutescu si  Cristian Mitrofan, liderul organizatiei de la Curtea de Arges, nu au parut prea surprinsi de acuzele lui Sofianu. Ba mai mult, in ceea ce priveste afirmatia ca PNL nu poate progresa condus fiind de slugi ale PSD, dar mai ales cea privitoare la necesitatea ca partidul sa fie  condus de liberali adevarati, cei doi au fost total de acord, aratand astfel ca sunt alaturi de Narcis Sofianu in demersurile sale.

” Nu cred ca se poate vorbi de un razboi in PNL. Sunt, intr-adevar, mici lupte declansate de esecul de la alegeri si de orgoliul unora de a se crampona fara merite prea mari in frunta PNL. Sincer, nu am cunostinta de slugi ale PSD in partid, dar… este posibil acest lucru iar eu sa nu stiu. Ca partidul nu trebuie condus de oameni asupra carora planeaza astfel de suspiciuni, ii dau perfecta dreptate lui Narcis Sofianu asa cum sunt de acord si cu necesitatea ca in fruntea PNL Arges sa vina liberali adevarati care au avut rezultate bne in ultima perioada, inclusiv la alegeri. Adica, daca la Bucuresti liderul a fost ales dintre cei care au avut cele mai bune rezultate, asa ar trebui sa fie si in teritoriu”, a spus Cristian Mitrofan.

Nici Adrian Miutescu, fostul deputat si lider al orgamizatiei judetene nu a parut surprins de pozitia colegului Narcis Sofianu. ” Domnul Sofianu are curaj dar si un alt mod de a spune lucrurilor pe nume. E un lucru bun, dar nu comentez mai mult cele declarate de el pentru ca … ce poti comenta cand le cam spune pe bune”, a declarat Miutescu. Acesta a spus ca va organiza zilele acestea o conferinta de presa in care va face si el cateva dezvaluiri, un fel de continuare a celor spuse astazi de Sofianu.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....