Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Miuţescu, propunerea pentru şefia PNL Argeş – Ce spune statutul partidului, ce crede Narcis Sofianu

Publicat

in

Agitatia continua in PNL Arges dupa ce o parte a presei local s-a grabit sa il anunte deja pe Adrian Miutescu ca fiind noul presedinte interimar al filialei judetene. Realitatea este cu totul alta si este confirmata atat de Narcis Soafianu cat si de Adrian Miutescu. Asadar, dupa intalnirile primarilor liberali la restaurantul Forever din Pitesti si dupa sedintele cu usile inchise stabilite de cativa dintre liderii organizatiei, cu o majoritate covarsitoare – 18 din cei 19 primari liberali mizand pe fostul deputat-  s-a  decis desemnarea lui Adrian Miutescu ca presedinte interimar. Asta nu inseamna, insa, ca fostul deputat preia si oficial aceasta functie intrucat, conform statutului, liderul unei organizatii judetene, fie el si interimar, trebuie sa aiba acceptul conducerii centrale a partidului. Asadar, Miutescu se afla doar la stadiul de propunere, urmand ca zilele acestea Bucurestiul sa decida daca este sau nu de acord. Adrian Miuţescu are sanse de a primi acceptul BPN si de a deveni oficial liderul organizatiei judetene, mai ales ca a mai condus PNL Argeș, provenind din vechiul Partid Național Liberal. Chestionat pe aceasta tema, Narcis Sofianu, unul dintre grupul reformatorilor din PNL Arges, a confirmat ca Adrian Miutescu este la acest moment doar propunerea primarilor argeseni si a catorva dintre lideri pentru sefia interimara a partidului si ca Bucurestiul va decide intr-un final acest lucru. ” Da, aveti dreptate, conform statutului exista propunerea in persoana lui Adrian Miutescu care va fi trimisa la Bucuresti, urmand ca dansii sa decida…”, a spus Sofianu. Intrebat daca Miutescu este varianta ideala pentru interimatul PNL Arges, Sofianu a fost transant: ” Nu stiu, dar sunt sigur ca cea mai buna varianta este ca Miutescu, Bica, Alecsei si toti ceilalti care vor binele PNL sa sa isi uneasca fortele si si sa puna umarul la reformarea partidului „.

Calm ca de obiecei, nici Adrian Miutescu nu s-a avantat in declaratii: ” Exista un statut care trebuie respectat. In acest moment nu sunt presedintele interimar al PNL Arges. Deocamdata sunt demisionar si propunerea primarilor liberali pentru a prelua presedintia, ca interimar. Propunera a fost trimisa deja la Bucuresti si conducerea centrala va stabili daca imi vor acorda girul pentru a deveni presedinte interimar si pentru a arata ca putem repune PNL Arges acolo unde ii este locul.”

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Două persoane blocate în lift, la Pitești

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp un apel la 112 anunța ca 2 persoane blocate în lift în cartierul Prundu.
La fața locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, s-a anunțat și serviciul specializat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Pitesti

Medic de la Spitalul de Pediatrie Pitești, rugăminte către părinți: „Să fiți un pic mai răbdători”

Publicat

in

Cazurile de gripă sunt în creștere în județul Argeș, de la o zi la alta. În ultimele două luni au fost confirmate în județ 67 de cazuri de gripă, dintre care 60 la copii și 7 la adulți. A fost înregistrat și un prim deces, un bărbat de 78 de ani din Pitești, care avea condiţii medicale preexistente şi multiple comorbidităţi.

De asemenea, și numărul de persoane, care se prezintă la compartimentul de primiri urgențe din cadrul Spitalului de Pediatrie, este în creștere. În ultima săptămână, părinții s-au prezent în număr mare la spital, alături de cei mici. Consilierul județean dr. Viorel Enache, medic de urgenţă la Spitalul de Pediatrie Piteşti, roagă părinții copiilor să fie mai răbdători atunci când se prezintă la urgențe.

„La Spitalul de Pediatrie s-au prezentat copii cu simptome de gripă. Au fost evaluați, triați și trimiși către Spitalul de Boli Infecțioase. Ca adresabilitate a rezultat o creștere în ultimele zile, în ultima săptămână în special, dar și pentru alte afecțiuni, care nu au nicio legătură cu gripa. A fost o creștere a adresabilității atât în cursul zilei cât și în cursul nopții. Există o tensiune  mare în compartimentul de primiri urgențe la nivel de așteptare și rog pe această cale, dacă s-ar putea face o comunicare către părinți: să fie un pic mai răbdători. Am rămas același număr de medici și același număr de asistenți de vreo câțiva ani încoace, spitalul având o creștere a adresabilității de la un an la altul”, a precizat Dr. Enache în cadrul unei întâlniri la CJ Argeș, cu reprezentanți ai instituțiilor sanitare în contextul evoluției gripei la nivelul județului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend