Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

MIROS PUTERNIC DE GAZE ÎNTR-O SCARĂ DE BLOC

Publicat

in

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

În urmă cu puțin timp, Pompierii au fost chemați de urgență la o scară de bloc, pe str. Războieni. Sesizarea de miros de a venit din blocul P1. Intervine o autospeciala pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

 

Revenim cu detalii…

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Minoră în stare gravă după ce a fost bătută într-un centru de plasament din Argeș

Publicat

in

Scene de o violență extremă au avut loc joi, 16 ianuarie, într-un centru de plasament din Argeș. O minoră, în vârstă de 16 ani, a ajuns la spital în stare gravă după ce a încasat o bătaie de la doi băieți de 17 ani.

Incidentul a avut loc, săptămâna trecută, în curtea centrului de plasament de la Valea Mare – Ștefănești, fata fiind agresată de cei doi băieți, după o ceartă. Bataia ar fi continuat și la ora de sport, copiii fiind despărțiți de profesorii școlii.

Ulterior, starea de sănătate a fetei s-a înrăutățit. Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Pitești, iar ulterior a fost trimisă la o clinica din București din cauza leziunilor interne.

Incidentul este cercetat de autorități. Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Fapta a fost sesizată de către mama minorei, persoană care este decăzută din drepturile părintești. În prezent autoritatea tutelară este exercitată de către Protecția Copilului (DGASPC Argeș)”, a precizat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Argeșeanul Gabriel Bratu, demis din funcția de secretar de stat

Publicat

in

Gabriel Bratu, președintele Agenției Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România, a fost demis luni din funcție de către premierul Ludovic Orban.

În Monitorul Oficial de astăzi, 20 ianuarie, a fost publicată decizia privind „eliberarea domnului Ion Gabriel Bratu din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România”.

Gabriel Bratu, fost inspector școlar general al IȘJ Argeș,  era secretar de stat din aprilie 2019, fiind susținut pentru funcție de ALDE. Bratu este cunoscut pentru faptul că își schimbă partidele după cum bate vântul. Acesta a fost mai întâi la PDL, apoi a trecut la PSD, iar din decembrie 2018 este înscris în ALDE.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend