spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Mircea Drăghici şochează: Am fost „PEDEPSIT” să cumpăr Mercedesul de la partid

Facebook Twitter Google+
Mircea Drăghici şochează: Am fost „PEDEPSIT” să cumpăr Mercedesul de la partid

După ce, ieri, DNA a extins azi ancheta ce privește cheltuielile PSD, acuzându-l de delapidare pe trezorierul partidului, deputatul PSD Argeș, Mircea Drăghici, in urma cu putin timp, politicianul argeşean face o mărturisire şocantp, pentru unii: el declară public că ar fi fost „pedepsit” “pedepsit”  s[ cumpere limuzina Mercedes la  ACELAȘI PREȚ.

„Mașina Mercedes GLE achiziționată second-hand de PSD din FONDURI PRIVATE (nu din subvenție) nu a mai servit scopului inițial pentru care a fost cumpărată. Singurul “pedepsit” pentru a o cumpăra la ACELAȘI PREȚ a fost subsemnatul. Nefiind pregătit pentru o asemenea achiziție, plata a fost făcută în mai multe tranșe, contravaloarea fiind achitată integral. Legea permite pe deplin acest lucru, nu înțeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate! 
În ceea ce privește imobilul din Pipera, acesta nu a fost niciodată în proprietatea mea și nu este! Acolo s-au desfășurat activități ale departamentului PSD online și cazări temporare pentru cei care au deservit acest proiect. Dacă imobilul este al meu, așa cum repetă unii cu îndârjire în spațiul public, atunci de ce noi locuim cu chirie într-un bloc din București la ultimul etaj?”, a scris pe facebook deputatul Mircea Drăghici.

Reamintim ca, din ceea ce spune DNA, se pare că politicianul care ”are grijă” de banii PSD a cumpărat un Mercedes ca cel din poză DE LA PARTID și a dat banii un an mai târziu (probabil când s-a prins că totuși trebuie să dea banii). Din comunicatul procurorilor – ”Concret, data de 10.07.2017, formațiunea politică, prin trezorier, a cumpărat autoturismul anterior menționat, iar la data de 18.07.2017, autoturismul ar fi fost vândut unei persoane din familia trezorierului, însă contravaloarea acestuia nu a fost încasată de partid la data înstrăinării bunului. Banii pentru autoturism au fost plătiți abia la data de 23.08.2018”

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....