Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Mircea Drăghici pus la coadă ! Klaus Iohannis anunță: În această săptămână nu va exista nicio schimbare de miniștri !”

Facebook Twitter Google+
Mircea Drăghici pus la coadă ! Klaus Iohannis anunță: În această săptămână nu va exista nicio schimbare de miniștri !”

Presedintele a făcut anunţul care tulbură şi mai mult clasa politica: Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că nu va lua o decizie în ceea ce priveşte cea de-a doua remaniere guvernamentală, privind portofoliile de la Transporturi şi Dezvoltare, decât după sărbătorile Centenarului şi data de 1 Decembrie. ”Am primit, la 2 zile după remanierea guvernamentală, o propunere de remaniere guvernamentală. Acest lucru nu e de bun augur.

Avem guverne PSD-ALDE de nici 2 ani. Lucrurile merg foarte prost în privința guvernării. PSD este deja la al 3-lea guvern. N-o să vă vină să credeți, sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt miniștri în aceste guverne în nici 2 ani. Așa nu se poate guverna.
În această săptămână nu va mai exista nicio schimbare de miniștri. Nu se va întâmpla nimic până după 1 decembrie.”
, a declarat președintele României.

Mircea Drăghici a fost nominalizat aseară ministrul al Transporturilor. Anunțul a fost făcut de premierul țării, Viorica Dăncilă, imediat după ședința CEx al PSD. În conferința de presă, organizată după ședința CEx PSD, deputatul argeșean declara: „Cele mai multe cauze sunt legate de avizele pentru studiile de fezabilitate care sunt depuse la Comisia Europeană. Avizele de mediu sunt cele care au dus România înapoi în timp. Eu am fost consultant pe fonduri europene și pe perioada de preaderare și postaderare în mediul privat. Cred că am expertiza necesară să aduc un plus de valoare pe acest domeniu”.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....