Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Mioveniul si Curtea de Arges aprobă bugetele în aceeasi zi

Publicat

in

Pe data de 12 februarie nu doar la Curtea de Arges va fi aprobat bugetul local pentru anul 2015 ci si la Mioveni.

Primarul Ion Georgescu a anunţat data când va fi votat bugetul anului 2015 pentru oraşul Mioveni.

Acesta a precizat că totul se va petrece pe data de 12 februarie, în urma unei şedinţe ce nu va avea loc la Mioveni, ci la Racoviţa. „Iniţial stabilisem să facem şedinţa de Consiliu Local în care să votăm bugetul, pe data de 5 februarie, dar până la urmă am decis să amânăm totul cu o săptămână. În aceste condiţii, Acesta a precizat că totul se va petrece pe data de 12 februarie, în urma unei şedinţe ce nu va avea loc la Mioveni, ci la Racoviţa. „Iniţial stabilisem să facem şedinţa de Consiliu Local în care să votăm bugetul, pe data de 5 februarie, dar până la urmă am decis să amânăm totul cu o săptămână. În aceste condiţii, bugetul o să fie votat într-o şedinţă ce va avea loc pe data de 12 februarie, de la ora 17:00, la Casa de Cultură Racoviţa. Am decis să mergem acolo pentru că oamenii au manifestat un interes real la acele întâlniri în care am vorbit despre buget. Probabil că vom mai face o întrunire sau două până la aceea şedinţă şi o să mai mergem şi la Clucereasa, dar şi în alte zone“, a declarat Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Tâlhărie pe lumina de zi Curtea de Argeș – Victima, un bețiv căzut pe stradă !

Publicat

in

În ziua de 17 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, și au reținut un bărbat de 24 de ani, din Pietroșani.
Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 17 februarie a.c., în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Curtea de Argeș, bărbatul ar fi deposedat un bărbat de 35 de ani, de suma de 1400 de lei, profitând de faptul că victima era căzută, în stare de ebrietate.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM ! Accident grav în Argeș, la Brădet

Publicat

in

In urma cu putin timp, un grav accident rutier în comuna Brăduleț, sat Brădetu. Potrivit primelor informatii o victimăar fi încarcerată.
La fata locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD

Revenim cu detalii….

foto descriptiv

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend