spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Minoră prostituată din Argeş, sex cu 9 bărbaţi pe zi

Facebook Twitter Google+
Minoră prostituată din Argeş, sex cu 9 bărbaţi pe zi

Incredibil dar adevarat ! In doar trei sptămîni un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Mioveni, a reuţit să-şi convingă iubita minoră să se prostitueze pentru el. Fata, în vârstă de 15 ani, tot din Mioveni, a acceptat imediat jobul, convinsă de bărbat că împreună vor face bani frumoşi. Mai mult, Ionuţ Cristian Nedelcu, zis Chinezu’, i-a promis prietenei sale că după ce va împlini vârsta majoratului vor pleca împreună în străinătate, pentru că acolo „se câştigă bani mulţi din prostituţie“. Nu a mai apucat, pentru că a fost arestat la sfârşitul anului trecut pentru trafic de persoane minore, iar zilele trecute a fost trimis în judecată pentru fapta sa. Rechizitoriul în cazul său este primul întocmit în anul 2012 de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Piteşti.
50, 60 de lei pentru o partidă de sex
Ca un adevărat administrator, Chinezu’ a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru ca afacerea să prospere. A închiriat un apartament în Mioveni unde urmau să aibă loc partidele de sex şi a dat mai multe anunţuri în ziarele locale de genul „Tânără, senzuală, îţi satisfac orice plăcere“. A fost de ajuns, pentru că telefonul a sunat în continuu, iar banii au început să curgă. Fata avea şi câte opt, nouă clienţi pe zi, aşa că nu mai avea timp să meargă la şcoală. Chiar şeful ei i-a interzis acest lucru, spunând că nu poate să facă bani şi să meargă şi la şcoală. Şi câştigurile erau destul de însemnate, pentru o partidă de sex fata primea între 50 şi 60 de lei, în timp ce pentru o oră de amor tariful creştea la 100 – 120 de lei.
Clienţii aşteptau la coadă să facă sex cu minora
Fata avea un succes nebun, cel puţin aşa reiese din declaraţiile martorilor, care erau chiar clienţii minorei şi care ajunseseră să stea la coadă pentru a beneficia de serviciile acesteia. Afacerea de succes nu a funcţionat decât câteva luni, pentru că a fost oprită de ofiţerii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti. Deşi oamenii legii au strâns dovezi suficiente împotriva lui Nedelcu şi chiar partenera lui a declarat cum mergeau lucrurile, tânărul nu a recunoscut absolut nimic. Ba mai mult, Chinezu’ a declarat că habar nu avea de activitatea fetei şi că atunci când a aflat chiar i-a pus în vedere acesteia să părăsească garsoniera că el nu permite aşa ceva. Povestea lui nu a păcălit pe nimeni, Ionuţ Cristian Nedelcu a fost reţinut mai întâi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, după care pe numele lui s-a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....