spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ministrul Transporturilor în Argeş ! A dezvăluit motivul pentru care Autostrada Pitesti – Sibiu bate pasul pe loc

Facebook Twitter Google+
Ministrul Transporturilor în Argeş ! A dezvăluit motivul pentru care Autostrada Pitesti – Sibiu bate pasul pe loc

Ministrul Transporturilor a fost astăzi în judeţul Argeş si, în cadrul unei conferinţe de rpresă, a anunțat la Pitești că lucrările la autostrada Pitești -Sibiu ar putea începe la sfârșitul anului. Spunem „ar putea” pentru ca exista un motiv serios dar si ingrijorator pentru care nici macar nu pot fi anuntati castigatorii licitaţiilor, daramite inceperea lucrarilor: lipsa acordului de mediu

“ Mulțumesc pentru invitație și pentru oportunitatea de a discuta aplicat despre infrastructura rutieră. Am stabili împreună cu cei de la companie să demarăm în perioada următoare toate cele prezentate aici. Aceastã întâlnire face parte din categoria întâlnirilor pe care le am la minister şi în teritoriu pentru prioritizarea obiectivelor. Fac toate eforturile pentru a promova toate aceste proiecte ce ţin de Argeş”, a declarat Şova.

În privinţa autostrăzii Pitesti-Sibiu, Şova a dezvăluit motivele pentru care nici pana acum nu au inceput lucrarile„Acest proiect este un tot unitar. Până nu are un acord de mediu, nu poate fi pus în aplicare. Au fost deschise procedurile de licitație pentru sectoarele 1 și 5. Acestea au o cauza concluzivă prin care nu se poate anunța câștigătorul până nu avem acordul de mediu. Se lucrează de peste un an de zile la acest acord. Mai trebuiesc construite doua ecoduxte care să traverseze DN7 și Raul Olt, chiar daca nu sunt pe traseu. Suntem foarte aproape. Ne-am asumat obținerea acordului de mediu la sfârșitul lunii octombrie” a declarat ministrul Lucian Șova.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....